1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Техническа среща на БАСФ в Правец

Техническа среща на БАСФ в Правец

Снимка:

Компанията представи водещите си решения в растителната защита за 2015 г

С поредица от технически срещи в цялата страна БАСФ отдел „Растителна защита“ ще отбележи новостите в портфолиото си за 2015 г. Стартът от поредицата мероприятия беше даден в Правец, в присъствие на много земеделски производители, които бяха приветствани от мениджъра на компанията Ваня Горчева.   

БАСФ вече 150 години търси най-добрите решения за човечеството, а създаденият преди 10 години отдел „Растителна защита“ в България  бележи нова ера в предлагането и позиционирането на продуктите за опазване на земеделските култури от плевели, болести и неприятели.

През 2005 г. компанията излиза на нашия пазар с 5 продукта. Само за едно десетилетие тя развива максимална скорост, като продуктите с които зърнопоризводителите могат да варират при определени ситуации са вече 30, между които 11 фунгицида – 6, от тях в житни култури. През този период компанията бързо ускори усилията си в налагане на Клиърфилд технологията като неотменна част от производството на слънчоглед у нас.

Предизвикателството пред БАСФ отдел „Растителна защита“ е внедряване на още по - иновативната технология Клиърфилд Плюс. Не случайно БАСФ за 7 поредни години е пазарен лидер. През 2015 г. БАСФ ще представи няколко платформи в реални условия на полето, където ще демонстрира ползите от продуктите си. Успехите идват тогава, когато човек си обича работата и се труди с отдаденост, така както го прави целият екип на БАСФ, който днес вече наброява 30 души.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.