1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Знакова конференция за Лебозол България

Знакова конференция за Лебозол България

Компанията се срещна със свои партньори в Румъния

Годишната техническа конференция на Лебозол тази година се състоя в Румъния. На нея беше припомнено, че компанията предлага всякакви решения, особено за екстремни ситуации, възникнали на полето. Освен в рапица, пшеница, царевица и слънчоглед, по молба на земеделски производители компанията предлага продукти и за нетрадиционни култури - нахут, етеричномаслени, където резултатите са много добри.

Хусейн Ахриев, управител на фирма Лебозол България, заяви: „Имаме успех във всички култури. Добивите, благодарение на торовете ни, са високи и затова се чувстваме нужни и полезни. Листните торове са изключително необходими. Когато растенията не могат по различни причини да получат хранителния елемент през кореновата система, дефицитът веднага се проявява. И тук идва ред на добрите листни торове. Растенията не могат да бъдат излъгани. Случайните, посредствените листни торове нищо няма да решат. Трябва да бъдат много добре балансирани, много добре формулирани, с добри наличности от микро- и макроелементи, да могат да се понасят от растенията и бързо да се усвояват. Имаме клиенти, които не си представят земеделието без торовете Лебозол.
Торовете Лебозол са еталон в листното хранене, уникални продукти за растенията. Ние не говорим за ръст в продажбите, а за ръст на свършената работа.“

Автор: Диана Александрова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.