1. Начало
  2. Новини
  3. Селекция
  4. 10 години Еуралис Семена България

10 години Еуралис Семена България

Официално откриване на пролетна кампания 2019

На официална церемония Еуралис Семена отбеляза 10 години присъствие на българския пазар. Цветя и аплодисменти за една от големите семенарски компании. Близо 250 гости, ключови земеделски производители и дистрибутори присъстваха на рождения ден на компанията. Официален гост беше Жил Тамборе, изпълнителен директор на Еуралис Семена за страните от Черноморския басейн.

Рожденият ден беше повод компанията да стартира пролетната кампания и да обяви промоционалните си оферти. Участвайте в играта Шампионска лига с Еуралис и ще имате възможност да спечелите награда – присъствие на финала на най-престижния европейски клубен турнир УЕФА Шампионска лига. Всички участници закупили семена от френската компания и направили регистрация на сайта на Еуралис ще бъдат включени в томбола, която ще определи трима, които ще гледат на живо кулминацията на турнира на 1 юни 2019 г. на стадиона на Атлетико.

Другата оферта на Еуралис се нарича 10+2. На всяка десета торба закупени от царевичния хибрид Метод и слънчогледовия EC Джанис CLP получавате 2 бонус торби безплатни.

Следващата оферта се нарича 10+1 за всички слънчогледови и царевични хибриди. Закупуваш десет торби от всички хибриди на Еуралис и получаваш 2 безплатни.

Автор: Диана Александрова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.