1. Начало
  2. Новини
  3. Селекция
  4. 100% СОБСТВЕНА ГЕНЕТИКА ЗА РЕКОРДНИ ДОБИВИ!

100% СОБСТВЕНА ГЕНЕТИКА ЗА РЕКОРДНИ ДОБИВИ!

Актуално за предстоящата кампания

„Стабилни хибриди! Впечатленията ми са добри, това се вижда и от резултатите на кантара“, споделя земеделският производител от гр. Лозница Стефан Георгиев. „Добивите са доста изравнени. Това показва стабилност при различните групи по зрялост. За втора поредна година се убеждавам в качеството на тези хибриди“, допълва Симеон Бянов от с. Пиргово, област Русе, а Димитър Димитров от с. Царичино, област Добрич, е впечатлен от тяхната стабилност в сушата. Това са малка част от многото стопани, които и през 2021 г. ще засеят хибриди на SOUFFLET SEEDS.

 Soufle

SOUFFLET SEEDS гарантира качествена селекция семена с най-висок генетичен потенциал за високи добиви

Днес SOUFFLET SEEDS предлага разнообразно портфолио от хибриди царевица за зърно, силаж и биогаз, хибриди слънчоглед и зимна маслодайна рапица, с тенденция за непрекъснато развитие и обновяване на портфолиото. Семената подлежат на стриктна заготовка и са сертифицирани след анализи в няколко независими европейски лаборатории преди да стигнат до земеделците.

Царевица

Портфолиото от хибриди царевица в група на зрялост от 300 до 550 по ФАО е тествано и валидирано в мрежа от опитни платформи на европейско и национално ниво.

Адаптивни и пластични, тези хибриди са от- лична възможност за всяко едно стопанство. Хибридите се развиват отлично в педоклиматичните условия на България, характеризирай- ки се с много добра приспособимост в условия на суша, все по-често присъстващи на полето. С оптималното усвояване на всеки килограм азот, а също и отлична способност за бързо влагоотдаване и високодобивност. Компоненти, които осигуряват гарантиран добив и отплащащи се инвестиции.

corn

Слънчоглед

Компанията предлага нови слънчогледови хибриди, за да отговори на нуждите на пазара с всички видове технологии.

Експрес, Клиърфийлд, Клиърфийлд Плюс, които допълват хибридите от конвенционалната технология.  Те са  високодобивни и стабилни във всички среди на отглеждане.

Tecadra, Flormaster, Cooper и Balisto са вашите партньори за отлични добиви.

sunflower

Последната иновация на SOUFFLET - технологията OptiSEED

OptiSEED е уникално интегрирано решение за третиране на семената и оптимизиране на добива, защо- то знаем, че успехът започва със семената.

OptiSEED дава възможност да защитава и максимизира добивния потенциал от самото начало. Царевицата става по-устойчива: добре развита, за да издържи на множество предизвикателства, причинени от метеорологични условия, неприятели или болести. OptiSEED подобрява условието на развитие от самото поникване. Стимулаторът защитава приходите, времето и усилията, които инвестирате в културата.

Балансираният комплекс от макро- и микроелементи в OptiSEED предоставя сигурна защита в първите етапи от развитието на културата.

Стимулира кълняемата енергия и подобрява азотния метаболизъм на растенията. Стабилизира устойчивостта към суша в ранните етапи на растеж, осигурява дружно и бързо поникване. Всички тези ползи   от стимулатора на Soufflet Seeds се дължат на комплекс от N, P, K, S, B, Fe, Mo и комбинация от аминокиселини в една безотказно работеща формулация.

Подобрете състоянието на почвата си с миксовете FitSOIL Подбрани растителни компози-

ции от покривни култури, специално изгра- дени на базата на богат опит и ноу-хау, за да отговорят на различни селскостопански из- исквания и да гарантират максимална въз- връщаемост на инвестициите. Те се състоят от сертифицирани семена, които гаранти- рат максимално качество и потенциал за покълване.

Актуално за предстоящата кампания:

При житните култури: CereaSTART за по-добър рестарт на културите ви след зимния пери- од, по-добро братене и силна коренова система, за сигурен успех - доказан на вашето поле!

CereaSTART

При царевица: Стартирайте преди всички с CornSTART:

Високо съдържание на цинк за пълна защита на царевицата от необратимия цинков дефицит.

Zn = 155 g/l, P = 400 g/l , N = 46 g/l

100 % усвоими елементи, независимо от почвените и климатични условия.

Свържете се с нашите представители, за да научите още за актуалните ни предложения за постигане на най-добър потенциал.

От гамата ни GuardTEQ за защита на културите, за предстоящата кампания, заложете на:

TebuGUARD Plus (Тебуконазол 430 г) е с широк спектър на действие срещу болести при житни и рапица. Представлява силно концентриран фунгицид с удължен срок на действие. Дава отлични резултати при самостоятелно приложение или в комбинация с друг триазол или стробилурин.

За поредна година Суфле Агро България затвърждава своята позиция на успешен партньор и доставчик на иновативни решения и продукти за още по-печелившо земеделие. Отдадеността на екипа спрямо поетите отговорности и доброто агрономическо взаимодействие са запазена марка за компанията.

„Изключително доволен съм от партньорството ми със Суфле Агро, именно заради хората от екипа, с които работя в ежедневието си. Скромни, разбрани и честни, разбират от работата си, стараят се и имат отношение към хората. Прозрачността и коректността на отношенията и най-важното уважението към хората, които носят на гърба си производството, са ключови за успеха на едно стопанство и партньорство“, казва земеделецът Стилиян Чомаковски.

 

sufle
sufle

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.