1. Начало
  2. Новини
  3. Селекция
  4. Лимагрейн - доверен спътник на зърнопроизводителите

Лимагрейн - доверен спътник на зърнопроизводителите

Дългогодишно партньорство със земеделската кооперация в Бръшлен

Лимагрейн се превърна в доверен спътник на тези, които искат да са в крак със световните тенденции при 5-те основни полски култури у нас.

На полетата на земеделската кооперация в с. Бръшлен бяха показани новите хибридни разработки на мултинационалната компания. Не е случайност, че вече десета година земеделската кооперация в русенското село Бръшлен залага на Лимагрейн. Причините за това са икономически обосновани - гарантирано висок добив, качество и сигурност. „Изключително ми е приятно, когато имам срещи с екипа на LG, защото получавам съвети, обсъждаме нови проекти, но винаги залагаме на сигурното“, призна председателят на кооперацията Йордан Тодоров.

С проекта Старкавър за царевиците на Лимагрейн фермерите получават по-добър старт във вегетацията, по-добра коренова система и дават на растенията повече енергия в борбата със сушата и като цяло - със стреса.

Хидранео е уникална концепция, съчетаваща в себе си почти всичко, което фермерът трябва да отчита като условия при отглеждането на царевица.

Автор: Диана Алкесандрова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.