1. Начало
  2. Новини
  3. Селекция
  4. Монсанто излиза с нови предложения при водещите си брандове продукти Asgrow® и DEKALB®

Монсанто излиза с нови предложения при водещите си брандове продукти Asgrow® и DEKALB®

Най-новите постижения на водещите програми за селекция в индустрията

Земеделските производители могат да разчитат на увеличени добиви през 2016 г., благодарение на новите маркови продукти на Asgrow® и DEKALB®. Те показват най-новите постижения на водещите програми за селекция в индустрията. Земеделските производители ще имат възможност да реализират успешно инвестициите си чрез водещите характеристики и най-добрите решения в областта на здравето на растенията със следващия клас продукти /Next Class Products/ през 2016 г.

Next Class Products 2016 на Asgrow предлагат най-добрата защита

Линията продукти на Asgrow Next Class се основава на ефективни генетични решения и надеждни технологии, като например Genuity® Roundup Ready 2 Yield®. Всички продукти Asgrow са разработени и тествани в широка мрежа от опитни станции в цялата страна, където селекционерите на Asgrow работят за предоставяне на решения на земеделските производители в различни селскостопански условия. С цялостен пакет от агрономически иновации, следващият клас продукти /Next Class products/ осигурява високи добиви и защита срещу вредителите по културите. Отличаващи се с изключителни и разнообразни генетични решения, продуктите Next Class предлагат ефективност в индустрията.

Основавайки се на доверието към технологиите Genuity® Roundup Ready 2 Yield®, продуктите Next Class ще включват дългоочакваното одобрение от регулаторните органи на Roundup Ready 2 Xtend ™ за соята. Като част от най-значителното биотехнологично развитие в историята на Monsanto, продуктите Next Class, които съдържат Roundup Ready 2 Xtend ™ за третиране на соята, ще предложат устойчивост към дикамба и хербицида глифозат, което ще предостави на земеделските производители повече възможности за борба с плевелите и по-голяма гъвкавост при прилагането им.

„През последните 40 години, Asgrow въведе редица иновации при отглеждането на соя и фирмата се е посветила на навлизането на повече модерни продукти и агрономически решения за земеделските производители, казва Майк Бакман, мениджър Развитие на соевите продукти на Monsanto. - Нашите продукти са най-доброто в елитната селекционна програма на марката Asgrow.“

Линията Next Class на DEKALB въвежда иновации през 2016 г.

Линията Next Class 2016 на марката DEKALB включва 23 топ продукти. В съвременната икономика това е най-важното за постигането на трайни високи резултати при добивите. С продуктите на DEKALB Next Class земеделските производители могат да очакват най-високи добиви, подобрена защита на културите, с по-голяма устойчивост към болестите и стресовите фактори на средата. Чрез усъвършенствани практики за селекция, новите продукти са създадени при използването на основите на съвременната генетика, която се развива в над 30 страни. Сега селекционерите могат да работят с най-добрите генетични съставки, които им позволяват да предоставят отлични продукти и решения на земеделските стопани, пригодени за всяко уникално местоположение и за оптимизиране на индивидуалните постижения.

„Продуктите от портфолиото ни днес са извадка от перспективната ни линия с множество характеристики, както и продукти, предназначени за оптимизиране на добива и борба срещу стреса, заболяванията и особеностите на околната среда, казва Мат Роуланд, мениджър развитие на продуктите на DEKALB. - Нашият ангажимент за осигуряване на нови и усъвършенствани продукти на DEKALB ни мотивира да очакваме с нетърпение бъдещите хоризонти до 2020 и 2030 г.“

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.