1. Начало
  2. Новини
  3. Селекция
  4. Монсанто със серия от семинари за увеличаване на доходността от рапичното производство

Монсанто със серия от семинари за увеличаване на доходността от рапичното производство

От 18 до 22 май специалисти и земеделски производители се събират в ключови региони на страната

Монсанто, световният лидер в растителната генетика и селекция, организира серия от семинари, посветени на отглеждането на рапицата и начините за увеличаване на доходността от културата. В продължение на една седмица – от 18 до 22 май, специалисти от Монсанто България ще се срещат със земеделски производители в различни региони на страната. Началото на семинарите е от 11:30 часа

В понеделник – 18 май, семинарът ще бъде в к.к. Старозагорски минерални бани, хотел Калиста, с гост лектор Георги Димов от фирма Геокар, след което ще има посещение на опитно поле в землището на с. Караново, където е заложена селекцията ДЕКАЛБ. 

Във вторник – 19 май, семинарът ще се състои в гр. Карнобат в спа хотел Парк. Гост лектор ще бъде Николай Димов от фирма Агролес-Димов, като след лекцията е предвидено посещение на опитно поле. 

В сряда – 20 май, семинарът ще гостува в к.к. Албена, хотел Фламинго, с гост лектор Иван Балабанов от фирма Добруджа Експорт- Георги Балабанов. 

В четвъртък – 21 май, екипът на Монсанто България ще бъде в с. Островче, в хотелски комплекс Островче, а в петък – 22 май, в гр. Плевен, в хотел Кайлъка.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.