Монсанто със серия от семинари за увеличаване на доходността от рапичното производство

От 18 до 22 май специалисти и земеделски производители се събират в ключови региони на страната

Монсанто, световният лидер в растителната генетика и селекция, организира серия от семинари, посветени на отглеждането на рапицата и начините за увеличаване на доходността от културата. В продължение на една седмица – от 18 до 22 май, специалисти от Монсанто България ще се срещат със земеделски производители в различни региони на страната. Началото на семинарите е от 11:30 часа

В понеделник – 18 май, семинарът ще бъде в к.к. Старозагорски минерални бани, хотел Калиста, с гост лектор Георги Димов от фирма Геокар, след което ще има посещение на опитно поле в землището на с. Караново, където е заложена селекцията ДЕКАЛБ. 

Във вторник – 19 май, семинарът ще се състои в гр. Карнобат в спа хотел Парк. Гост лектор ще бъде Николай Димов от фирма Агролес-Димов, като след лекцията е предвидено посещение на опитно поле. 

В сряда – 20 май, семинарът ще гостува в к.к. Албена, хотел Фламинго, с гост лектор Иван Балабанов от фирма Добруджа Експорт- Георги Балабанов. 

В четвъртък – 21 май, екипът на Монсанто България ще бъде в с. Островче, в хотелски комплекс Островче, а в петък – 22 май, в гр. Плевен, в хотел Кайлъка.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.