Приятните изненади идват с Косад Семанс

На АГРА 2018 компанията привлече фермерите с качествена генетика и промоции

Качествена селекция, атрактивни промоции и още изненади ще предложи Косад Семанс на фермерите за стопанската 2018 г. Компанията е с един от най-атрактивните щандове на АГРА 2018, на който земеделците могат да се запознаят с топ предложенията в различните култури.

При царевица хит на нашия пазар е системата DUOCS - уникална комбинация, разработена специално за животновъдите и включваща хибриди в две групи по ранозрелост - 460 и 610. Предназначени за производство на силаж и биомаса са хибридите Troizi CS- 230 по ФАО, Fondari CS с ФАО 570 и Colonia CS - 600 по ФАО. Портфолиото с конвенционални хибриди царевица е в диапазон по ранозрелост от 290 по ФАО с представител Chamberi CS, до 450 по ФАО в лицето на Gasti CS.

Хитовите предложения на Косад Семанс при слънчогледа са двулинейните линолови хибрида Marbelia CL и Genova CL. Първият е с генетична устойчивост на синя китка раса А-Е и с много добра толерантност на фомопсис и вертицилиум, а вторият е с удължен цъфтеж и толерантен на икономически важните болести. В технологията Клиърфийлд Плюс предложението от Косад Семанс е Europa CLP - средно ранен като ранозрелост, двулинеен  линолов хибрид, който прави ниски до средно високи растения и голяма, добре озърнена пита. Новото предложение в рапица е хибридът Etendar CL, устойчив на ниски температури и с високо съдържание на масло.

Богат избор предлага Косад Семанс и при житните култури. Новите предложения в пшеница са Sothis CS и  Sophie CS - зимни меки пшеници. Доказаните предложения в пшеница от Косад Семанс са Sofru CS, Sobbel CS, Solveig CS и Sorrial CS. Jup CS e зимен фуражен ечемик, а Trismart CS e зимно тритикале- поредното качествено предложение от Косад Семанс за 2018 г.

Автор: Валери Станев

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.