1. Начало
  2. Новини
  3. Селекция
  4. С ново ръководство, ново лого и нови амбиции Еуралис Семена откри Пролетна кампания 2016

С ново ръководство, ново лого и нови амбиции Еуралис Семена откри Пролетна кампания 2016

В истински празник се превърна годишна среща на компанията с нейните дистирбутори

На традиционна годишна среща със своите дистрибутори екипът на Еуралис Семена откри официално Пролетна кампания 2016, която стартира с много новости в компанията.

Тържествената вечер бе открита от Жан Батист Мас - новият изпълнителен директор на Еуралис Семена за бизнес единица “Черно море“, включваща България, Турция, Украйна, Румъния, Молдова, Сърбия, Гърция. Благодаря на всички вас, че сте тук тази вечер, приветства той присъстващите. „ Искам да ви благодаря за всички постигнати успехи и за тези, които предстоят. Горд съм, че мога да бъда тук с вас тази вечер.“

Милена Николова - маркетинг специалист в Еуралис Семена представи новото лого на компанията. „Целта ни е то да стане още по-разпознаваемо, като същевременно в него има препратка към корпоративната ни идентичност, включвайки в графичното изображение семенца от 5-те култури, които предлагаме: царевица, слънчоглед, рапица, сорго и соя.

Логото ни има и нов слоган: „Създаваме семена и доверие“, с което подчертаваме, че създавайки семена, Еуралис създава живот, а доверието е необходимата основа за успешните бизнес партньорствата, които ние създаваме вече толкова години“. Милена Николова припомни, че създадена като кооператив през 30-те години на 20 век, днес фирма Еуралис има филиали в 11 европейски страни, а всяка година компанията отделя 13 % от оборота си за инвестиции в нови разработки в интерес на фермерите. Днес Еуралис Семена е водещ селекционер при 5 вида култури, с 20 000 хектара производствена мрежа и 3 фабрики за обработване на произведените семена.

Севдалина Георгиева, търговски мениджър на Еуралис Семена  за България представи продуктовата листа на компанията за Пролетна кампания 2016 и новите предложения в нея. Акцент беше поставен върху продуктовите линии в царевица - Тропикал Дент, с хибриди от 250 до 420 по ФАО, Руутс Пауър и Дуо Систем. С нови предложения излиза компанията в слънчогледа и соргото. Специално внимание е обърнато и на соята, където Еуралис предлага 5 сорта.

И след деловата част, екипът на Еуралис се постара да запази високия градус на настроението през цялата вечер със стилна програма. На изградената в залата сцена се изявиха музиканти - виртуози, а специалният гост на събитието - певицата ДесиСлава подари на присъстващите богата китка от най-обичаните народни песни и денс-хитове.

Автор: Валери Станев

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.