1. Начало
  2. Новини
  3. Селекция
  4. С ЦАРЕВИЧНИТЕ ХИБРИДИ НА ФИРМА GOLDEN WEST ВИЕ ИЗБИРАТЕ СИГУРНОСТТА ЗА ВАШЕТО СТОПАНСТВО

С ЦАРЕВИЧНИТЕ ХИБРИДИ НА ФИРМА GOLDEN WEST ВИЕ ИЗБИРАТЕ СИГУРНОСТТА ЗА ВАШЕТО СТОПАНСТВО

Golden West Seeds (GW) е семенарска компания основана преди повече от 20 години. GW развива научноизследователска и развойна дейност, както и маркетинг и продажби на памук, царевица, люцерна в повече от 30 страни по света.

Селекционната ни програма по отношение на царевицата е изключително богата и разнообразна като генетика. Започнала преди повече от 20 години в САЩ. През 2005г. бива открита и научната станция в България, близо до гр. Русе, превръщайки се в основен център на селекционната програма на GW за създаването на ранни хибриди царевица. Ние работим в тясно сътрудничество с научни институти по целия свят, за да можем да създадем продукти, подходящи за всяка една страна и регион, където се отглежда тази култура. Изменящите се климатични условия изискват  все по-пластични продукти, които винаги да дават високи добиви. Ето защо програмата ни е фокусирана върху създаването на продукти с по-голямо внимание към следните параметри: стабилни и високи добиви, високо качество на зърното и силажа, както и толерантност към високи температури и засушаване.

WG

Търговската дейност на нашата фирма на българският пазар започна през 2007г., когато предложихме на земеделски стопани първите наши царевични хибриди. През изминалите години нашите селекционери успяха да създадат отлични продукти, които напълно отговарят на нуждите на земеделските производители. За сезон 2022г. предлагаме на нашите клиенти 7 хибрида царевица от група по FAO 330 до 680. И два сорта люцерна. Всеки един от тях е с отлични характеристики, важни за земеделските стопани.

WG

Най-голямото предимство на нашите хибриди е, че голяма част от родителските линии са създадени точно в условията на България. Ето защо, те са с най-висока степен подходящи за сухите условия, които често настъпват в нашата страна. 

WG
                                                                                     

През изминалата 2021 стопанска година отчетохме отлични резултати, които доказаха на българските фермери, че нашите продукти, освен с високата си сухоустойчивост, се отличават и със стабилност на получените добиви, а и бързо отдават влагата в зърното.

WG

  • Средните резултати за страната от нашите царевични хибриди са около 800кг/декар, а в Североизточна  България бяха постигнати и  резултати от 950кг/ декар без напояване.
  • GW3808 – FAO 350 е най-новия ни продукт, като с гордост отбелязваме отличните му добиви. Без никакво преувеличение твърдим, че това е най-сухоустойчивият хибрид на българския пазар.
  •  GW9003 – FAO 370   за поредна година се открои, като впечетлява със изключително стабилното си представяне в различни условия на отглеждане.
  • Трите ни нови попълнения, подходящи за интензивно отглеждане и производство както за зърно, така и за силаж, възнаградиха своите стопани с високи добиви.

◊GW3378 – FAO 390

◊GW4627 – FAO 500

◊GW0185 – FAO 550

  • EGEANFAO 680 хибрид за силаж е специялното ни предложение за новия сезон. Подходящ за отглеждане при поливни условия.
WG

Сортовете люцерна NEFELI и CORSA, заготвени по модерна технология за третиране на семена (PLUS), са с ненадминато съдържание на протеин и бързо възстановяване след коситба.

Предложете на вашите животни най-добрата храна за тях от Golden West.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.