1. Начало
  2. Новини
  3. Времето
  4. Времето ще е сравнително топло, максимални температури от 27° до 32°

Времето ще е сравнително топло, максимални температури от 27° до 32°

Атмосферното налягане слабо ще се повиши

И през следващото денонощие времето ще е сравнително топло с максимални температури от 27° до 32°. Въздушната маса над страната ще бъде нестабилна и в часовете около и след обяд до към вечерта, отново ще има превалявания и гръмотевици. В предобедните часове ще е предимно слънчево. Вятърът в по-голямата част от страната ще е слаб, но в Източна България на моменти умерен от север, съобщават от НИМХ-БАН. Атмосферното налягане слабо ще се повиши.

Сравнително топло, но неустойчиво ще е в планините. До обяд предимно слънчево, след обяд до преди полунощ на много места ще превали и прегърми. Билата частично ще са в облачния слой, т.е с мъгла. Дневна температура на 1200 м.н.в ще е около 19°, на 2000 м - около 12°. Вятърът по билата ще е силен от североизток.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, с временни увеличения на облачността, но без валежи. Вятърът ще е до умерен, от север. Максимални температури до 25°-27°. Температурата на морската вода е около 20°, вълнението ще е слабо -  2-3 бала.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.