1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. 15 години Summit Agro

15 години Summit Agro

Компанията ще отпразнува рождения си ден с пищно тържество

На 20 ноември (четвъртък) в хотел „Кемпински“ в София фирма Summit Agro тържествено ще отбележи 15 години присъствие на българския пазар, събирайки партньори, клиенти и приятели. За събитието от Лондон ще пристигне Влодзимеж Влеклик, който отговаря и за българския пазар.

За доброто настроение на гостите ще се погрижат Руслан Мъйнов, тримата тенори, танцова формация „Гераци“. След официалната програма празникът ще продължи с диджей парти.

Фирма Суммит Агро е основана през 1999 г. като собственост на Сумитомо Корпорейшън – една от най-големите търговски корпорации в Япония. От 15 години тя се утвърдила на българския пазар като компания с традиции, авторитет и коректност. За територията на България компанията е представител и вносител на продуктите на фирми от Япония, Европа, САЩ. Успехът на фирмата се дължи на предлаганата широка гама от качествени продукти за растителна защита, торове и семена, отговарящи на нуждите на техните клиенти. Съвсем заслужено мотото на Суммит Агро е: „Да бъдем най-добрите“.

И за да може това да се случва, екипът на Суммит Агро неуморно работи за доброто и просперитета на своите клиенти, като всяка следваща година се старае да им осигурява иновативни решения, все по-богата гама от продукти и по-широка дистрибуторска мрежа.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.