1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. 197 фирми ще участват в 15-то Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО през 2023 година

197 фирми ще участват в 15-то Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО през 2023 година

Електронният каталог с представяне на изложителите вече е публикуван

Петнадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще представи 197 фирми на повече от 34 000 кв.м. нетна изложбена площ. Форумът ще се проведе от 15 до 19 май 2023 година на Летище Стара Загора.

Електронният каталог с представяне на фирмите-изложители вече е публикуван в уебсайта на БАТА АГРО. Тази година освен традиционното участие на български фирми и производители от Европа, в изложението ще се представят и фирми от Китай, Индия и Аржентина. Посетителите на БАТА АГРО ще видят официалните вносители на земеделска техника, които представляват едни най-големите световноизвестни технологични брандове. Наред с тях са и десетки фирми от агросектора, предлагащи напоителни системи, резервни части, инструменти и други, както и браншовете, с които земеделието взаимодейства – консултантки услуги, финансови и банкови институции, автомобилната индустрия, едра строителна техника и други. Важна част от изложението са и фирмите, които предлагат семена, торове и препарати. Те ще имат мащабно участие с опитни полета с посеви, които за БАТА АГРО 2023 са обособени в индивидуална зона в близост до входа на изложението.

Отличителното предимство на агрофорума да се провежда на открито и тази година ще даде възможност за демонстрации. Земеделските производители ще могат да видят операциите на машините в реални, полеви условия, както и да направят тест драйв.

В рамките на БАТА АГРО 2023 отново ще се проведе и фермерски пазар, организиран съвместно с Кооперация „Хранкооп“. На него гостите и посетителите на изложението ще могат да закупят директно от производителите сезонни плодове и зеленчуци, продукти от краве, козе, биволско и овче мляко, ядкови млека и сирена, хляб с квас, мед и пчелни продукти, цветя и разсади на билки и подправки, сокове, сиропи и конфитюри, печива и кафе, занаятчийски изделия, вино и други.

Посещението на изложението е безплатно, но е необходима регистрация – предварително в уебсайта на БАТА АГРО или на място в дните на изложението. Работното време е от 09:00 до 18:00 часа, като само в последния ден, 19 май, е до 14:00 часа.

За Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО

БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника, продукти и услуги за земеделието и се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника. Изложението се провежда от 2010 г., като през годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци. За този период изложбените площи нараснаха повече от два пъти, като при последното, четиринадесето издание на изложението участваха 163 фирми върху 35 000 кв.м. нетна изложбена площ. Посетителите за петте работни дни бяха близо 15 000 души.

Разгледайте БАТА АГРО 2022 от въздуха и се разходете по алеите за посетители чрез нашата виртуална разходка: https://bata-agro.com/bataagro360/bataagro22/

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.