1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. 33 ГОДИНИ ИНОВАЦИИ В ЗЕМЕДЕЛИЕТО С БУЛАГРО

33 ГОДИНИ ИНОВАЦИИ В ЗЕМЕДЕЛИЕТО С БУЛАГРО

Компанията отпразнува своя 33-ти рожден ден по нестандартен начин – с посещение на мюзикъл в Старозагорската Опера

На 19.03.2022 г. Булагро Център - Стара Загора събра всички колеги от Булагро Груп и техните семейства, за да отпразнуват заедно 33-тия рожден ден на компанията. Гостите успяха да се докоснат до света на Булагро, като разгледаха сградата, офисите, сервизния център и голямата зала, събрала десетки снимки и отличия от най-паметните моменти в историята на Булагро. Специално за децата беше организирана програма с анимация, в която с голямо удоволствие се включиха и възрастните!

Гвоздеят на програмата беше вечерта, която гостите прекараха в Държавна Опера Стара Загора, наслаждавайки се на прекрасния мюзикъл "Сиси - Душата на Императрицата".

Г-н Бунарджиев изнесе емоционална презентация, в която разходи всички назад във времето и им припомни как са стигнали до това, което е Булагро днес - с много труд, ентусиазъм, целенасоченост и задружност. На финала прозвуча наздравица с пожелание "Все така Напред и Нагоре!".

Обръщение от г-н Христофор Бунарджиев, изп. директор на Булагро Груп Холдинг:

„Уважаеми колеги,

Скъпи приятели,

С радост искам да споделя с всички вас голямо и важно събитие за мен!

На 20 март 1989 г в регистъра на Старозагорския окръжен съд под Но 6 е вписана Еднолична фирма ЕФ "Булкомп ", на Христофор Бунарджиев.

Днес ние навършваме Христовата възраст от 33 години!

Започнах сам, а днес съдбите си сляха заедно с мен повече от 130 съмишленици от цялата страна за да изградим заедно Булагро Груп Холдинг - група със пет фирми и с повече от 100 млн. приходи от продажби за 2021г.

Искам да благодаря на всички мои колеги, партньори и приятели, които помогнаха всичко това да се случи!

Да сме живи и здрави!“

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.