1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Агро Скай АД предлага висок клас трактори на канадската фирма Версатайл

Агро Скай АД предлага висок клас трактори на канадската фирма Версатайл

Компанията ще вземе участие в изложението "Агра 2014" в гр. Пловдив

Агро Скай АД  предлага на големите земеделски производители и арендатори висок клас трактори на канадската фирма Версатайл (от 305 до 575 к.с.), познати на българския пазар под марката Бюлер, революционния роторен комбайн Версатайл  RT 490 с 360˚ въртяща се контра, както и сламотръсни комбайни на руския концерн Ростселмаш.

Фирмата, която е част от голяма холдингова структура, разполага с добре подготвени търговски представители и сервизни инженери. През годините компанията е създала стабилна сервизна мрежа на територията на цялата страна, предназначена да поддръжа доставените машини и инвентар. С течение на времето е изградена инфраструктура и възможности, с помощта на които Агро Скай АД е в състояние да удовлетвори изискванията на големите земеделски производители. В сервизните центрове на фирмата са налице квалифицирани сервизни специалисти и са осигурени необходимите ресурси (помещения, транспортни средства) за качествено обслужване.

"Както бихте очаквали, ние сме експерти в поддръжката и обслужването на своите продукти, но също така сме подготвени да обслужваме много други марки при нужда. Благодарение на нашите постоянни инвестиции в обучението на инженери, преминаващи регулярни курсове на обучение в заводите на концерните, чиито марки предлагаме на българския пазар, вие имате достъп до една от най-големите сервизни мрежи на пазара, независимо къде в България се намирате", заявяват от компанията.

За техническа помощ и поддръжка можете да се свържете чрез телефон със сервизните центрове за поддръжка, за да получите бърз и лесен отговор на своите въпроси от любезен и опитен сервизен персонал.

Поддръжката от Агро Скай АД ще ви осигури истинско спокойствие. "Резултатът от нашите постоянни наблюдения върху удовлетвореността на клиентите ни показва, че потребителите ни са изключително доволни и ние използваме това, за да продължаваме да подобряваме нашето обслужване", подчертават от компанията.

Фирмата ще вземе участие в изложението "Агра 2014" на външно поле 7-3. Събитието ще се проведе от 4 до 8 март в Международен панаир Пловдив.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.