1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Агромашина Груп с атрактивни предложения на БАТА АГРО 2014

Агромашина Груп с атрактивни предложения на БАТА АГРО 2014

Lamborghini MACH е сред акцентите на щанда

Силен интерес предизвика щанда на Агромашина Груп. От фирмата бяха акцентирали на основните марки, предлагани от тях – Lamborghini, AgroMaster, Projet и Alpego. Посетителите имаха възможност да видят от малките и компактни трактори RS и Crono до флагмана на марката - Lamborghini MACH с мощност 265 к.с. и най-високото ниво на оборудване. В Mach е вградена новата революционна патентована от Same Deutz-Fahr безстепенна VRT скоростна кутия. Характерно за тази скоростна кутия е автоматичният избор на подходящата предавка, в зависимост от натоварването на двигателя и избраната от оператора скорост на движение. Това гарантира висока производителност и нисък разход на гориво. Специфично също е и начина на предаване на мощността към четирите задвижвани колела, което при работните скорости е изцяло механично, гарантиращо максимална теглителна сила и висок коефициент на полезно действие. 

Не е за подценяване и вниманието, което е обърнато за осигуряване на максимален комфорт на оператора. Най-големият представител от семейството на Lamborghini има активно окачване на предния мост, кабината и седалката. Климатизираната кабината е просторна, шумоизолирана и с видимост 360 градуса. 

На щанда на Агромашина Груп не липсваше и тракторът, носител на множество международни награди – Lamborghini Nitro. Акцент също се постави и на третия представител от Premium серията на Lamborghini – Spark. На изложението бе представен с мощност 160 к.с., но тази серия може да се намери в много широк диапазон – от 120 до 210 к.с.

Голямото разнообразие на прикачен инвентар на световноизвестни марки също привличаше посетителите. Сред инвентара на най-голям интерес се радваше шахматната сеялка за пролетни култури с марка AgroMaster. От Агромашина Груп споделиха, че това ще бъде следващият хит сред земеделците, тъй като използването на такава сеялка осигурява по-добро развитие на кореновата система на растенията и гарантира повишаването на добива с до 25 %. От добре познатата марка бяха показани и плугове, сеялки за есенни култури, косачки и дискови брани.

Марката Projet бе представена от щангова прикачна пръскачка с капацитет на резервоара 2700 литра и вентилаторна навесна пръскачка с патентован от Projet въздуховод за регулиране на въздушния поток.  Италианският производител Alpego е представен с мулчери.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.