1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Агромашина Груп с награда за най-успешен нов представител на Lamborghini за 2013-та

Агромашина Груп с награда за най-успешен нов представител на Lamborghini за 2013-та

Връчването на приза съвпадна и с откриването на новата база на фирмата в София на бул. "Първа българска армия" 13

На последното годишно събрание на Same Deutz-Fahr, Агромашина Груп бе обявена за най-успешен нов представител на Lamborghini за Югоизточна Европа. До този приз се стигна след като компанията постигна най-добри резултати и то само за последната половина на изминалата година.

„Това е голям успех за Агромашина Груп! Възползвам се от случая да благодаря на целия екип, а също така и на нашите клиенти и приятели, които ни се довериха“, сподели Любомир Занев, търговски директор на фирмата.

„И през тази година ще продължаваме да инвестираме в подобряване на обслужването, а също така и в изграждането на нови търговско-сервизни бази из страната", подчерта г-н  Занев.

Връчването на приза съвпадна и с откриването на новата база на фирмата в София на бул. "Първа българска армия" 13. Съвсем скоро там ще отвори врати и Агро Маркет. В него клиентите ще могат да намерят всичко необходимо за едно успешно земеделие – резервни части и консумативи както за предлаганите от Агромашина Груп машини, така и за много други.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.