1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Агромашина Груп ще вземе участие в специализирано селскостопанско изложение БАТА АГРО в Стара Загора

Агромашина Груп ще вземе участие в специализирано селскостопанско изложение БАТА АГРО в Стара Загора

Ще бъде показано голямо разнообразие от качествен инвентар на световноизвестни марки

За поредна година Агромашина Груп ще вземе участие в специализирано селскостопанско изложение БАТА АГРО в Стара Загора.

На щанда на Агромашина Груп посетителите ще видят голямо разнообразие от трактори Lamborghini – най-малкият и компактен EGO, универсалните Strike и Nitro R, а за любителите на по-големи мощности фирмата е предвидила моделите от тежката Premium серия – Spark и Mach.

Няма да липсва и голямо разнообразие от качествен инвентар на световноизвестни марки като Moro Aratri, AgroMaster, Serrat, Alpego, Herculano и др. Посетителите ще видят прикачни комбайни за лавандула и маточина на италианската фирма BONINO, а новост на щанда ще бъде сеялката за междинни и азотфиксиращи култури на бранда AgroMasz.

Електро-пневматичната сеялка е комбиниран агрегат от дискова брана или култиватор и прецизен сеещ апарат за дребни семена със сеитбена норма от 200 гр/дка. Машината е подходяща за засяване на лен, памук, диня, елда, рапица, люцерна лайка и др. и на вторични семена при използване на STRIP TILL / NO TILL технологии. Изсяването се осъществява чрез двойна електрическа турбина, която транспортира семената през 8 канален дистрибутор.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.