1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. „Агромедия” се представя със свой щанд на изложението „Селското стопанство и всичко за него” в Добрич

„Агромедия” се представя със свой щанд на изложението „Селското стопанство и всичко за него” в Добрич

И тази година продуцентската къща отчита голям интерес към медийните й продукти

Продуцентска къща „Агромедияе традиционен участник в Международното специализирано изложение „Селското стопанство и всичко за него”. И на 19-ото поредно издание компанията участва със свой щанд, на който посетителите имат възможност да получат последния брой на сп. „АгроКомпас”. Това е най-голямото и най-луксозното специализирано издание на пазара с 96 страници, което всеки месец ориентира своите читатели в какво да инвестират и как да спечелят от земеделско производство. Желаещите да се абонират за списанието имат възможност да го направят директно на щанда на продуцентската къща. До броени дни ще излезе и септемврийският брой на „АгроКомпас”, в който ще прочетете ексклузивно интервю с шефа на Държавен фонд „Земеделие” Румен Порожанов, а акцентите са свързани с Празника на киселото мляко в гр. Трън и интензивното угояване на телета до високо живо тегло. Още за най-интересните материали вече може да прочетете на интернет страницата на списанието. Най-нетърпеливите читатели могат да се запознаят със септемврийския брой на списанието и онлайн, като пуснат SMS на номер 2225 с текст agro, за да получат уникален код за достъп до броя.

Много от посетителите на щанда на Агромедиясподелиха, че редовно научават всичко най-важно, което се случва в селското стопанство чрез интернет портала AGRO.BG, един от ключовите и най-бързо развиващите се продукти на продуцентската къща. Оказва се, че на най-голям интерес се радва рубриката „Видео новини”. От нея читателите научават за новите продукти и технологии, които се представят тази година на изложението „Селското стопанство и всичко за него”, както и за всички събития, свързани с аграрния сектор у нас.

На щанда на „Агромедия” се спираха и посетители, които редовно следят телевизионното предаване АГРОФОРУМ. От екипа на „Агромедия” научиха и за последната промяна в програмната схема на предаването – по ТВ „Европа” то ще се излъчва вече всяка събота, а не както досега всяка неделя. Анонс за предстоящите издания на предаването зрителите могат да гледат всеки четвъртък в интернет портала AGRO.BG.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.