1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ARBOS – новият надежден бранд трактори и прикачен инвентар у нас

ARBOS – новият надежден бранд трактори и прикачен инвентар у нас

Машините бяха представени на Общото събрание на пиперопроизводителите в Хисаря

Брандът ARBOS и в частност моделите трактори ARBOS 3055 и ARBOS 3050, подходящи за зеленчукопроизводство и трайни насаждения, бяха представени на 17-то Общо годишно събрание на Асоциация „Български пипер“ в Хисаря.

Серията 3000 включва машини от 25 до 55 к.с., които отговарят на европейските стандарти за качество и на всички регулации за вредни емисии. ARBOS 3055 е единствената машина в този сегмент, която се предлага с 24-месечна гаранция. Този модел е 50 к.с. и е с климатизирана кабина с компресор. Неговата цена започва от 15 900 евро без ДДС, заяви Тодор Николов от Арбос Балкан, официален представител на бранда за страната.

Освен серия 3000, у нас се предлагат и моделите ARBOS 5000 от 110 до 136 к.с.
ARBOS е една от най-старите и утвърдени европейски марки с италиански произход. Преди няколко години брандът беше придобит от китайската група Lovol – огромен производител на всякакъв вид техника. Групата закупи два завода в Италия – единият е на Goldoni, другият е на MaterMacc, като в завода на Goldoni се произвежда ARBOS 5-та серия с мощности от 110 до 135 к.с., както и всички останали серии. Очаква се в края на годината да излезе и ARBOS 7-ма серия в диапазона от 220 до 260 к.с.

В завода на MaterMacc се произвежда прикачният инвентар, които се продава под бранда ARBOS. Марката предлага всякакъв вид сеялки, включително за директна сеитба, за слети и редови култури, торачки, култиватори и др.

Тракторите ARBOS ще бъдат представени на АГРА 2019 в Пловдив от 20 до 24 февруари, както и на БАТА АГРО край Стара Загора.

ARBOS има осигурени достатъчен брой трактори на склад. В момента се структурира дилърската мрежа в България.


Автор: Данаил Андреев

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.