1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Axial flow 130 и Axial flow 230 - новите зърнокомбайни на Titan Machinery Bulgaria

Axial flow 130 и Axial flow 230 - новите зърнокомбайни на Titan Machinery Bulgaria

Снимка:

Супер технологичните машини бяха представени в Монтана

Със серия презентации в цялата страна под мотото Red Carpet Titan Machinery Bulgaria представя новите серии зърнокомбайни CASE IH - Axial flow 130 и Axial flow 230.

След първата презентация в Стара Загора поредното представяне на феноменалните зърнокомбайни беше в Монтана. Събитието събра водещи фермери от цяла Северозападна България в изискана обстановка на местен хотел. Форумът протече в два панела. В началото беше представена историята на зърнокомбайните като машини, а след това акцентът беше поставен върху предимствата и техническите преимущества на зърнокомбайните CASE и по – специално на  новите серии.

Успоредно с това, гостите на мероприятието имаха възможността да разгледат отблизо представените машини и да получат ценна информация от специалистите на Titan Machinery Bulgaria, които бяха на тяхно разположение.

Новите серии съчетават в едно всичко, което иска и очаква от тях един фермер - висока производителност, нежна вършитба и ненадмината чистота на зърното, каза за Agro.bg Видьо Видев, мениджър сервиз в Titan Machinery Bulgaria, а изпълнителният директор на българо-американското дружество Диляна Иванова сподели, че такива презентации ще има във всички стратегически места на България.

Тя използва случая, за да пожелае на земеделците успешна жътва и високи добиви. Специален музикален гост в Монтана беше сръбският мега изпълнител Бобан Здравкович, който заедно с местен духов оркестър повдигна градуса на настроението.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.