1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. „Бъдещото на земеделието“ 2016 в Дрезден

„Бъдещото на земеделието“ 2016 в Дрезден

DEUTZ-FAHR представи следващо поколение трактори от сериите 6-та и 7-ма

Бъдещето на технологиите показа компанията SDF Group в Дрезден от 5 до 7 юли 2016 г. На голямо събитие DEUTZ-FAHR представи следващото поколение трактори от сериите 6-та и 7-ма. Приблизително 1000 партньори и повече от 110 журналисти от 28 страни (включително и от България АГРОТВ) присъстваха на грандиозното събитие и видяха как технологичните специалисти от Лауинген, където се намира новият завод на компанията, ще отговорят на нарастващите в световен мащаб изисквания за ефективност и производителност в селското стопанство, като са разгледали най-иновативната технология за трактори „Произведено в Германия“.

Стана ясно как DEUTZ-FAHR си представя бъдещото на тракторите от тези две серии 6-та и 7-ма: модерен и компактен дизайн, изключителен комфорт и първокласни технологии във всички аспекти. Участниците имаха възможност да тестват иновациите на високо равнище при новите трактори.
През трите дни в красивия исторически германския град Дрезден гостите имаха възможност да разгледат пълната гама трактори от 35 до 340 к.с. на DEUTZ-FAHR,  комбайни от 250 до 395 к.с., телехендлери, комбайни за фураж, съвременни системи за прецизно земеделие.

19 трактора от новите серии 6 и 7, 5 от серия 9 и новият комбайн C9206 TSB бяха на разположение за тест драйв.

Новите серии 6 и 7, заедно със серия 9, въведена през 2015 г., ще представляват основното производство на новото предприятие на DEUTZ-FAHR в Лауинген на Дунав. Това съоръжение обещава да бъде най-модерният завод за трактори в Европа, който в момента е във фаза на тестване.

По време на събитието беше представена новата DEUTZ-FAHR Арена, която в момента е в процес на изграждане в Лауинген и ще бъде завършена в началото на 2017. Това е най-съвременен център за посетители и обучение, разположен на площ от 3 800 квадратни метра и намиращ се непосредствено срещу новото предприятие. Сградата е на две нива и включва шоу рум за трактори, музей на DEUTZ-FAHR, кино салон и магазин, както и множество конферентни и учебни зали. Обширна изпитателна зала също е планирана. Тук посетителите ще имат възможност да разберат всичко за тази марка високотехнологични трактори, направени в Германия, като тестват различни модели отблизо и лично.

„Дизайнът на DEUTZ-FAHR ARENA отговаря на дизайна на новия завод за трактори. И двата обекта представят същността на марката DEUTZ-FAHR - високи технологии, изработени в Германия, заяви Райнер Моргенщерн, говорител на управителния съвет на DEUTZ-FAHR в Германия. – В бъдеще ние ще можем да посрещаме повече от 10 000 посетители годишно и тук ще се обучават 3 000 търговци със помощта на най-модерна техника

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.