1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Бизо-България ЕООД е първият официален вносител на холандските челни и телескопични товарачи Giant – Tobroco Mashines

Бизо-България ЕООД е първият официален вносител на холандските челни и телескопични товарачи Giant – Tobroco Mashines

Всички посетители на Агра 2013 и Бата Агро 2013 ще имат възможност да видят отблизо моделите

Бизо-България ЕООД е първият официален вносител на холандския производител наimg_0292vrijstaand_1_448 челни и телескопични товарачи Giant – Tobroco Mashines. Компанията е добре позната на българския пазар на селскостопанска техника с това, че е дъщерна фирма на Biso Shtrattnecker Австрия, производител на висококачествени хедери за пшеница, царевица, слънчоглед, приставки рапица. BISO Shtrattnecker е престижна марка с над 135 години история, с представителства в цяла Европа – Австрия, Германия, Франция, Полша, Словакия, Холандия, Португалия, Италия, Румъния, Гърция, както и във Великобритания и Казахстан. Компанията е директен вносител на New Holland, Faresin, Rimeco, Joskin, Mascar, Kinze, Akpil, Raven.

Решението на Tobroco Mashines за прехвърлянето на правата върху официалното представителство на BISO за България е взето преди 3 месеца, заявиха от Бизо-България. Новите вносители на Giant заявиха също, че ще внасят всички серии челни и телескопични товарачи,  - Giant D, Giatn V, Tendo, както и всички видове кофи, приставки и резервни части. Всички модели се предлагат с двители Kubota, Хидростатична трансмисия 4x4, 100% електрическо заключване на диференциала на двата моста.

_mg_4624-1_1_425Производителят на товарачи – Tobroco Mashinesh, е лидер в Холандия, като започва много успешно да развива пазар и в цяла Европа.

Всички посетители на Агра 2013 и Бата Агро 2013 ще имат възможност да видят отблизо моделите, като Бизо-България ще предостави преференциални цени по време на панаирите!

Централната база на Бизо-България на богатата гама от машини, които фирмата предлага, е в гр. Добрич. Съвсем скоро ще бъде открито и ново представителство в град Плевен. В Добрич е централният склад на резервни части за BISO, New Holland, Case, Stayer и всички други марки, с които компанията работи.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.