1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Black Friday за машини Кубота - на специална цена само този петък в E-MAG

Black Friday за машини Кубота - на специална цена само този петък в E-MAG

Закупете много изгодно трактори от сериите BX2350 и М 9960, както и самоходни косачки GR 1600 II

Black Friday за машини Кубота ТОЗИ ПЕТЪК в E-MAG! Офертата важи за

 

download_1024

Трактори BX2350 с мощност 23 к.с. Те са с двустепенна хидростатична трансмисия и 4 двойки хидравлични клапани. Задвижване на всички колела, заден ВОМ, междуосов ВОМ, задна навесна система, хидравлично кормилно управление,много хидравлични нововъведения в основното оборудване и възможност за много други приставки като допълнително оборудване.

 

 

2_900_e_200

Втората оферта този петък е за закупуване на трактори М9960, с мощност 112 к.с. Поради високата си маневреност са изключително подходящи за леки обработки. Световно признатите проектанти на Кубота в областта на двигателите предлагат М9960 с електронно контролирана Common Rail система за впръскване на горивото, което ефективно допринася за по-нисък разход.

 

Black Friday и за самоходни косачки Кубота, модели GR 1600 II. Те са подходящи за големи дворове на къщи, малки паркове към хотели, спортkubota-gr-1600-ii-24799_8_200ни центрове и градски градини. С аеродинамичен капак и предни фарове, ергономичен дизайн, моделът GR 1600 II е както функционален, така и елегантен. Косилният апарат е с ширина от 107 см и може да коси висока и гъста трева. Контейнерът за трева е с вместимост 370 литра и е необходимо само едно движение за разтоварването му. Моделът има дизелов двигател с мощност 13.5 к.с. Висококачествената HST трансмисия се управлява лесно от един единствен педал и позволява скорост от 10 км в час.

Не пропускайте Black Friday за машини Кубота САМО този петък в E-MAG!

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.