1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Богатство от брандове и модели от Агро Скай

Богатство от брандове и модели от Агро Скай

Компанията усилено налага марките Rostselmash и Versatile

На тазгодишното есенно издание на БАТА АГРО Агро Скай заложи на разнообразие от брандове и модели земеделски машини. Сред топ предложенията при самоходната техника бяха два модела зърнокомбайни. Acros 580 на Rostselmash e с двигател Cummins, 6-цилиндров, с мощност 305 к.с. Той е с 5 сламотръса, с опцията Jam Cоntrol за освобождаване на контрата при задръстване. Капацитетът му на разтоварване е 90 л в секунда. Кабината е комфортна, оборудвана е със системата Adviser. Роторната технология е представена от зърнокомбайна Versatile RT 490. Той е с 6-цилиндров двигател Cummins/QSX, 11,9 литра. Роторът му е с диаметър 762 мм и дължина 3 200 мм. Машината разполага с контрабарабан за царевица и слънчоглед. Обемът на бункера е 12 хиляди литра, а скоростта на разтоварване е 105 л/сек.

Впечатляващи са предложенията на Агро Скай и при тракторите. Versatile 310 e колесен трактор с максимална мощност 340 к.с. и максимална скорост 50 км/час. Колесната му формула е 4х4. Оборудван е с хидравлична система Load Sensing, с електронна навесна система, четири двойки хидравлични изводи. Капацитетът на задния навес е 8 550 кг. Другият представен модел е колесният трактор Versatile 550, оборудван с двойни гуми и максимална мощност 591 к.с. Разполага с Круиз Контрол, Full Powershift трансмисия и система с 4 диапазона с по 4 предавки с един контролен лост. Тракторът също е 4х4 и е с 6 хидравлични двойки извода. Капацитетът на задния навес е 5 440 кг. Тракторът е представен с двойни гуми с размер 710/70 R 42.

Посетителите на щанда видяха и силажокомбайн Rostselmash модел RSM 1403, с двигател Mercedes. Захранващият апарат е с ширина 680 мм, с механичен реверс и детектор за камъни. Раздробяващият апарат е с диаметър 630/700 мм, с 24 броя ножове, разположени V-образно. Работната скорост на комбайна е до 15 км/ч, а транспортната - до 30 км/ч. Освен това Агро Скай предложи на фермерите и разнообразие от прикачен инвентар: сенообръщач ГКП 600, сламопреса Tukan Plus, дискова косачка ЖГТ 2,4. Освен това и картофосадачка Chechi & Magli – FL 300 L и механична сеялка за слята повърхност Farmac UD 4 000.

Друг експонат е прикачен силажокомбайн Sterh 2 000. От тази година Агро Скай е в партньорство с френска компания, специализирана в производството на специализирано оборудване под марката MX - тежести за трактори, щипки за бали и други приспособления. Друго успешно партньорство на Агро Скай е с индийски производител на трактори, които също присъстваха на изложбената площ.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.