1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. CASE IH QUADRAC 540 CVX – един от финалистите в състезанието „Трактор на годината“ за 2018-та

CASE IH QUADRAC 540 CVX – един от финалистите в състезанието „Трактор на годината“ за 2018-та

Журито на конкурса тества машината на събитие в Словакия

„Искаме да ви убедим, че CASE IH QUADRAC 540 CVX трябва да бъде „Трактор на годината“ за 2018-та и също така да ви приобщим към честването на 175-годишнината на CASE IH“, заяви Матю Фостър, заместник-президент на CASE IH за Европа, Среден Изток и Африка, който приветства журито на конкурса в Братислава, Словакия.

CASE IH QUADRAC 540 CVX е флагман в гамата QUADRAC CVX. Това е първият високомощностен верижен трактор с променлива Варио трансмисия. Той е с максимална мощност 613 к.с. Задвижван е от 12,9-литров 6-цилиндров двигател Cursor 13 на FPT Industrial. Case IH поставя нови стандарти и с технологията Advanced Farming Systems, която предоставя на фермера редица предимства на модерното развитие на системите за управление, изчисляване на добивите и оптимално управление на машинния парк. Прецизността при преминаване през полето е в рамките на 2,5 см и на практика дава невиждана досега точност и ефективност при използването на ресурсите.

Освен лимитирана юбилейна серия на модела Puma 175, това лято Case IH представя първия Maxxum с 6-цилиндров двигател и нова 8-степенна трансмисия, както и модели от серията Puma, които са оборудвани с подобрено окачване на предната ос и ISOBUS клас ІІІ. Специално за юбилея серията Quadtrac, която е в топ сегмента на пазара за трактори и е оборудвана с механична трансмисия за пълна мощност и автоматично управление на продуктивността, ще бъде разширена с три нови модели Quadtrac CVX.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.