1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Challenger MT 775 E – последно поколение верижен трактор

Challenger MT 775 E – последно поколение верижен трактор

Той е сред финалистите в конкурса Трактор на годината 2015

В Унгария част от екипа на Challenger представи пред журито на конкурса Трактор на годината тракторът MT 775 E, който е сред финалистите в престижната надпревара. Той е компактен, но мощен с 9,8-литров 7-цилиндров AGCO SISU POWER двигател Tier 4 Final с 438 к.с. максимална мощност. Той е представител на най-новата серия на Challenger, която осигурява с 15% повече мощност, с 53% повече енергийна ефективност и 43% повече хидравличен поток.

Моделът MT 775 E е проектиран да бъде верижен трактор, представяйки еволюцията на почти 30-годишен опит в разработването на верижната технология. Машината е създадена за работа при тежки почвени условия. И това беше доказано на практика на поле, което беше със силно сбита и тежка почва, а водата, която беше останала след падналия дъжд, би била предизвикателство за всеки един колесен трактор. Но не и за MT 775 E. На полето той показа предимствата на третата генерация уникална Mobil-Trac™ система, която е с по-голяма контактна повърхност спрямо почвата, което води до по-малко сбиване на почвата, по-добра теглителна сила, минимално боксуване и приплъзване, което пести разходи и време.

Моделът е с Powershift трансмисия, електро-хидравлично три-точково окачване на хидравличната система, с повишен хидравличен поток, по-голяма охлаждаща система и със система за лесно и точно управление AGCOMMAND.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.