1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Challenger представи навигационната система AutoGuide 3000™ за професионални фермери и предприемачи

Challenger представи навигационната система AutoGuide 3000™ за професионални фермери и предприемачи

С нейна помощ значително нараства производителността

Компанията Challenger оповести, че пуска на пазара системата AutoGuide 3000™. Тя е представител на следващото поколение системи за управление, осигуряващи по-голяма производителност на селскостопанската техника и сателитна навигация.

AutoGuide 3000™ е нова, интегрирана система на достъпна цена, проектирана, за да отговори на нарастващите нужди от навигационни технологии и да гарантира на професионалистите в земеделския сектор максимални нива на прецизност. Тя е от последно поколение и с перфектни характеристики.

Основни характеристики:
-  Изключително конкурентна цена            
-  Лесна експлоатация
- Високо качество и надеждност, обезпечени от широкомащабни изпитания в полеви условия
- Точност до сантиметри и части от инча.

По-късно тази година системата AutoGuide 3000™ ще се появи на пазара в Западна Европа, като заводски монтирана придобивка на верижните трактори MT 700D и MT 800C, но се предвижда и монтирането й в по-стари модели машини. Системата AutoGuide 3000™ ще се предлага и в Източна Европа, като част от характеристиките на колесните трактори MT 500D и MT 600D, верижните трактори 900C, самоходните пръскачки RoGator 1100 и 1300, както и в роторните комбайни и редовите жътварки. По-голяма част от тези машини стандартно се произвеждат с възможност за вграждане на системи AutoGuide™. По този начин Challenger предлага възможности за навигация и автопилотно управление като решение „до ключ“ без необходимост от допълнителни устройства и с моментална готовност за работа.

Системата AutoGuide™ е с доказани качества. С нейна помощ значително нараства производителността. Тя не допуска повторна обработка на вече обработени площи, както и наличието на необработени участъци и намалява напрежението върху операторите, които могат да насочат вниманието си към повишаване на качеството и бързината на работа на машината. Внимателните оператори шофират по-безопасно и ефективно.

„Понастоящем новата ни навигационна система е един от най-широко изпитваните продукти за навигация на AGCO“, твърди Мат Ръшинг, директор „Продуктов мениджмънт“ на AGCO ATS. „Тя доказа, че заслужава доверието както на клиентите, така и на търговските представители“.

„Възможността за асистирано управление се превърна във важна характеристика на машините, които професионалните фермери притежават или стопанисват“, заявява Мартин Рикенхаген, Председател, Президент и Главен изпълнителен директор на AGCO. „С помощта на интегрираните и прецизни технологии, които предлагаме, професионалните фермери и селскостопанските предприятия могат да увеличат ефективността си и да възстановят своите инвестиции мигновено“.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.