1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Чешки компании с първо участие на БАТА АГРО 2017

Чешки компании с първо участие на БАТА АГРО 2017

Изложението разширява своя международен авторитет

БАТА АГРО разширява своята популярност и международен авторитет. Освен че на изложението участват официалните представители на най-големите и известни световни брандове при агротехниката, семената, торовете и препаратите, тази година ще има директно участие на чуждестранни компании. Чешката република ще бъде представена от Посолството на страната в България и чешки фирми, търгуващи със земеделска техника, които не са застъпени на българския пазар към момента.

Чешката Trade Promotion Agency активно търси възможности за представяне на чешкия бизнес на българския пазар в земеделския сектор. Присъствието на изложението се приема като добра възможност за създаване на бизнес контакти както с дилъри от България, така и директни връзки с потенциални клиенти. Досега на БАТА АГРО 2017 са заявили участие три водещи чешки компании.

NATURA DK оперира в областта на инженеринга и услугите за земеделието и търговията. Има собствени разработки, като например машина за почистване и товарене на захарно цвекло и хидравлично нивелираща система.

Euro SITEX се занимава с производство на строителни материали, огради, филтри, метални повърхности, мрежи и др. Energreen е семейна компания с богат опит в продажбите и сервиза на земеделски и комунални машини. Акцент компанията поставя на машини, преработващи биоразградими отпадъци за производство на компост, който се използва в екологичното земеделие като тор.

Официално изложението БАТА АГРО 2017 ще бъде открито на 16 май на летището в Стара Загора. Акцент ще бъде поставен на последните новости при тракторите, комбайните, прикачната техника, цялостни решения за оборудване и работа в животновъдни ферми, зеленчукови стопанства, трайни насаждения.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.