1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. CNH посрещна министър-председателя на Великобритания Дейвид Камерън

CNH посрещна министър-председателя на Великобритания Дейвид Камерън

Заводът за трактори в Базилдън има 47-годишна традиция

Заводът на CNH, разположен в Базилдън, бе посетен на 8 май от министър-председателя на Великобритания Дейвид Камерън и заместник министър-председателя Ник Клег.

Събитието се състоя в присъствието на националната и местната преса, като сред официалните лица бяха Франко Фузиняни, президент на New Holland Agricultural Equipment и CNH International, Едуардо Теодорани-Фабри, директор на  CNH Corporate Development и Дерек Нейлсън, директор на производството на земеделски машини.

Заводът за трактори в Базилдън има 47-годишна традиция в производството на трактори в средния и високия пазарен сегмент. От основаването му тук са произведени повече от 1.8 милиона трактора. Съоръжението е разположено върху 40 хектара земя и в него работят около 1000 души. Този завод на CNH е единственият, който произвежда иновативните гами трактори с мощност от 110 до 270 к.с., като 92% от тях се изпращат по целия свят. Повече от 5000 фермери годишно посещават завода, като някои от тях преминават през специално обучение за тракторите, произвеждани в него.

“Като единствен ключов производител в сектора за земеделски машини във Великобритания, ние сме се посветили на подобряването на конкурентноспособността и влиянието ни върху местното земеделско наследство и "ноу-хау"", отбеляза Едуардо Теодорани-Фабри, директор Корпоративно развитие в CNH.

Министър-председателят и неговият заместник разгледаха производствените мощности и поточната линия дълга 2 километра. Обиколката на завода бе последвана от среща с въпроси и отговори на място, на която присъстваха около 200 служители и работници.

cameron-b_0869a_448

Целия материал за посещението на министър-председателя на Великобритания Дейвид Камерън в завода на CNH, разположен в Базилдън, четете в рубрика Актуално на портала...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.