1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. CNH посрещна министър-председателя на Великобритания Дейвид Камерън

CNH посрещна министър-председателя на Великобритания Дейвид Камерън

Заводът за трактори в Базилдън има 47-годишна традиция

Заводът на CNH, разположен в Базилдън, бе посетен на 8 май от министър-председателя на Великобритания Дейвид Камерън и заместник министър-председателя Ник Клег.

Събитието се състоя в присъствието на националната и местната преса, като сред официалните лица бяха Франко Фузиняни, президент на New Holland Agricultural Equipment и CNH International, Едуардо Теодорани-Фабри, директор на  CNH Corporate Development и Дерек Нейлсън, директор на производството на земеделски машини.

Заводът за трактори в Базилдън има 47-годишна традиция в производството на трактори в средния и високия пазарен сегмент. От основаването му тук са произведени повече от 1.8 милиона трактора. Съоръжението е разположено върху 40 хектара земя и в него работят около 1000 души. Този завод на CNH е единственият, който произвежда иновативните гами трактори с мощност от 110 до 270 к.с., като 92% от тях се изпращат по целия свят. Повече от 5000 фермери годишно посещават завода, като някои от тях преминават през специално обучение за тракторите, произвеждани в него.

“Като единствен ключов производител в сектора за земеделски машини във Великобритания, ние сме се посветили на подобряването на конкурентноспособността и влиянието ни върху местното земеделско наследство и "ноу-хау"", отбеляза Едуардо Теодорани-Фабри, директор Корпоративно развитие в CNH.

Министър-председателят и неговият заместник разгледаха производствените мощности и поточната линия дълга 2 километра. Обиколката на завода бе последвана от среща с въпроси и отговори на място, на която присъстваха около 200 служители и работници.

cameron-b_0869a_448

По този повод министър-председателят каза: "Бях поласкан от въможността да посетя завода на CNH в Базилдън и да се срещна с неговите работници. Един много добър пример на разрастваща се и успешна компания, CNH показва важната роля, която производството трябва да играе тъй като ние преподреждаме икономиката си и насърчаваме устойчивия икономически растеж."

Заместник министър-председателят добави, "Привилегия за мен е да видя как работи един световен лидер какъвто е CNH и да имам възможността да разговарям с толкова много хора, които са ключа към този успех – работната сила на завода в Базилдън. Правителствената коалиция използва всяка движеща сила да поднови баланса в британската икономика и поставя производството в центъра на това. Да се подпомага създаването на работни места и растеж, е приоритет номер едно за нас във Великобритания. Производствени компании като CNH имат важна роля в изграждането на по-силна и балансирана икономика, от каквато се нуждаем."

"За нас е чест да посрещнем министър-председателя Дейвид Камерън и заместник министър-председателя Ник Клег в завода ни от световна класа в Базилдън и да покажем най-добрите  продукти в своя клас. Горд съм да кажа, че на това място произвеждаме по един трактор на всеки четири минути, като стойността на производството през 2011 година надхвърли 1.2 милиарда паунда", коментира господин Фузиняни.

CNH UK принадлежи към 15-те най-добри експортни компании в Обединеното кралство и нейните продукти се изнасят в над 120 страни по цял свят.

CNH Global N.V. е световен лидер в бизнеса със земеделска и строителна техника. Подпомагана от около 11300 дилъра в приблизително 170 държави, CNH обединява знанието и наследството на фамилиите от своите марки Case и New Holland, със силата и възможностите на своите търговски, промишлени, помощни и финансови организации разположени в целия свят. CNH Global N.V., чиито акции се предлагат на Стоковата борса в Ню Йорк (NYSE:CNH), е филиал - мажоритарна собственост на Fiat Industrial S.p.A. (FI.MI). Повече информация относно CNH и нейните продукти Case и New Holland може да бъде намерена онлайн на www.cnh.com.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.