1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Да работите с машините Lambirghini означава да работите със стил

Да работите с машините Lambirghini означава да работите със стил

Моделът Nitro вече се предлага и във VRT вариант

Моделът Nitro на Lamborghini вече се предлага и във VRT вариант, включващ най-новите технологии от серията трактори на „Разяреният Бик“, с безстепенна трансмисия, мощен двигател и всичко това съчетано с невероятния дизайн на машините. Тракторите на Lamborghini са изключтелно надеждни при работа на полето и при извършване на други селскостопански дейности.

Динамичен и оригинален дизайн от Джуджаро Дизайн: Преливащите се черен и бял цвят, агресивен, нископрофилен преден капак и заоблени форми подчертават ясно изразения характер на най-новите машини на Lamborghini Trattori.

3.6-литровият 4-цилиндров Deutz Tier 4i двигател съчетава ненадмината производителност с икономия на гориво. С впечатляващите 127 к.с. и начален въртящ момент от 480 Nm, той предлага голям диапазон от избор за оборотите на двигателя от 1,600 до 2,000 оборота в минута и заедно с Common Rail инженкционна система, използваща двойни инжекционни помпи, предлага много по-малък разход на гориво. Новата безстепенна трансмисия също допринася за удобството на шофьора, като това прави модела Nitro 130 VRT изключително гъвкав и лесен за управление трактор. Трите степени (автоматична, ръчна и PTO) дават възможността на шофьора да избере точната конфигурация за работата.

Също разполага и с две настройки за скорости – от 0 до 23 км/ч и от 0-50 км/ч осигуряват стабилен контрол над скоростта и работния процес. Дори и при работа в икономичен режим могат да бъдат постигнати скорости от 40 или 50 км/ч. Чрез функцията PowerZero тракторът може да стои неподвижно без да има нужда да се задържа педалът на спирачката и потеглянето става лесно с подаване на газ.

Тракторите от Nitro серията се предлагат с хидравлична система, която допълва цялостния потенциал на трактора. Пакетът също включва единични или двойни хидравлични помпи съответно с капацитет 60 или 90 л/мин, прецизен и мощен електронно управляем заден прикачен механизъм с максимална товароподемност до 6,600 кг, SSD система на управление, предно окачване и помощна спирачна система PowerBreak.

Допълнително увеличаващият товароспособността електронен преден повдигач позволява на шофьора да управлява прикачените приспособления с висока прецизност. Задната навесна система на модела Nitro 130 VRT може да понесе товар с максимално тегло до 6,600 кг.

Да работите с машините от Lambirghini Trattori означава да работите със стил. Разработенa заедно с Джуджаро Дизайн, кабината е ергономична, функционална и стилна, балгодарание на използваните първокачествени материали и безупречно качество на производството.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.