1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Дама спечели мотофреза на АГРА 2011, ще прави лешникова градина

Дама спечели мотофреза на АГРА 2011, ще прави лешникова градина

Посолството на Кралство Нидерландия в България за първи път предостави три подаръка за посетителите на Международната селскостопанска изложба

Състезателка по парапланеризъм, която иска да прави лешникова градина, взе голямата награда за посетители на Международната селскостопанска изложба АГРА 2011- мотофреза „Forteko”. Даниела Димитрова от Сливен дошла с приятели да разгледа изложението, за да се подготви за новото си бизнес начинание.  Попълних и пуснах анкетната карта с предчувствието, че ще спечеля, заяви тя по телефона пред Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив, който осигури три награди за гостите на АГРА 2011.

Те бяха близо 30 000 от 11 страни -  България, Македония, Турция, Австрия, Косово, Франция, Италия, Испания, Холандия, Румъния и Украйна. Това показват предварителните данни от информационната системата на панаира, където се проведе изложението.

Други две награди – моторна резачка  „DCS 34 Makita” и храсторез, отидоха съответно при Йордан Господинов от Пловдив и Лъчезар Беремлийски от село Медковец.

Посолството на Кралство Нидерландия в България за първи път предостави три подаръка за посетителите на Международната селскостопанска изложба. Чадърът „Антибуря“, който издържа на вятър със скорост 100 км/час, отиде при Николай Иванов от Тутракан, Иван Иванов от село Самоводене получи комплект холандски луковици за лалета, а  Дончо Йоцов от град Септември – порцеланова ръчно рисувана ваза.

Печелившите талони бяха изтеглени от 5-годишните Мартина и Василен в присъствието на нотариус Светла Йорданова. С раздаването на наградите завърши  АГРА 2011, където се представиха фирми и експонати от 24 държави.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.