1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Дебют на Agritechnica на новата специализирана серия MF 3700 на Massey Ferguson

Дебют на Agritechnica на новата специализирана серия MF 3700 на Massey Ferguson

Тя осигурява висока производителност, страхотна горивна ефективност, изключителен комфорт и гъвкавост

Massey Ferguson, световна марка на AGCO, с гордост обяви представянето на новата си специализирана серия MF 3700 на Agritechnica, 12-18ти ноември в Хановер, Германия.

Това е изключителна гама специализирани трактори, проектирана от опитни инженери, предлагаща най-доброто бизнес решение за лозари, производители на плодове, овощари и селски стопани със стопанства на хълмист терен. Тя представлява машина от върхово качество и въпреки това опростена, осигуряваща висока производителност, страхотна горивна ефективност, изключителен комфорт и гъвкавост.

Широка серия от гами на предлагани трактори, предназначени за всяка специализирана селскостопанска категория, и вече включваща чисто новия модел Wide Fruit с по-широко шаси за страхотна стабилност, идеален също и за лозя по склонове и животновъдни стопанства с наклонени ниви.

Серията MF 3700 предлага многобройни обновления и подобрения на предшественика си, MF 3600 Xtra, който сам наложи нови стандарти за специализирани трактори.

Тракторите от серия MF 3700 са оборудвани за оптимална производителност с мощни четирицилиндрови двигатели от ново поколение, ниво 3B, увеличен хидравличен дебит и опцията за напълно интегриран, заводски монтиран преден навесен механизъм, ВОМ и рама за челeн торавач, позволяващи използването на по-широка гама специализирани работни приспособления.

Ниските експлоатационни разходи се предлагат от горивно ефективни двигатели, удължени интервали за техническо обслужване, по-голям горивен резервоар и подобрен достъп до капака на двигателя за зареждане с гориво.

Удобството на оператора е осигурено дори при периодите със силно напрежение на засаждане и прибиране на реколтата с тиха и просторна кабина, лесни за употреба органи за управление, автоматизирани функции и лесен достъп.

Видимостта наред е подобрена от по-малката височина на капака, постигната благодарение на монтирането на системата за контрол на емисиите отстрани на капака.

Серията MF 3700 е задвижвана от ново поколение четирицилиндрови двигатели от Ниво 3B от 75 до 105 к.с., развиващи по-голяма мощност и въртящ момент. Тези двигатели тип „Common Rail“ предлагат две положения за запаметяване на оборотите на двигателя, позволявайки настройване на предпочитани стойности на оборотите на двигателя за по-лесно шофиране.

По-голям, 74-литров горивен резервоар и опцията за допълнителен, 30 литров горивен резервоар свеждат до минимум времето на престой, а достъпът до горивния резервоар вече е отгоре на капака на двигателя, допълнително ускорявайки зареждането с гориво и осигурявайки по-лесен достъп, когато има агрегатирано предно работно приспособление.

Новите двигатели предлагат по-дълги интервали на обслужване от 600 часа за намалени сервизни разходи и време на престой.

Дългите и взискателни сезони за специални култури правят средата за оператора приоритет и серията MF 3700 предлага редица подобрения.

Може да бъде поръчана кабина от Категория 2 с климатик, вътрешно огледало и електрически външни огледала, има избор от седалки, включващ луксозната седалка Grammer. Нови работни фарове са допълнителна опция, осигуряващи подобрено осветление, когато работите денонощно по време на прибирането на реколтата.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.