1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Дебют на тракторите T8 New Holland на британския пазар

Дебют на тракторите T8 New Holland на британския пазар

За първи път ще бъдат представени на изложението LAMMA 2015

Серията трактори T8, оборудвани с ECOBlue ™ Hi-ESCR – технология за спазване на нормите за емисии Tier 4В, ще направи своя дебют на британския пазар по време на изложението LAMMA 2015. Цялата гама е по-мощна от предишните и предоставя отлична икономия на гориво. Актуализацията въвежда множество подобрения за комфорт и удобство на оператора, както и подобрения за настройка и поддръжка на машината.
 
Изложението LAMMA, което ще се проведе на 21 и 22 януари в Източна Англия, Шоуграунд, Питърбъроу, ще постави началото на новата година за компанията New Holland, която ще представи множество нови и интересни продукти през 2015 г.
 
Маркетинг мениджърът на New Holland UK и ROI Никола Ферара заяви: „Една година след като отпразнувахме 50-годишнината от създаването на фабриката за трактори Базилдън на New Holland, следващата – 2015 г., ни дава възможност да продължим да градим върху славното наследство и да покажем защо сме водещи в света на иновациите, дизайна и удовлетвореността на клиентите.”
 
„Изложението LAMMA е чудесен начин да се започне годината, която със сигурност ще бъде запомняща се за търговската марка. През 2015 г. New Holland Agriculture ще заеме своето място и като официален глобален спонсор на Световното изложение в Милано, което ще се проведе от май до октомври. Светлините на прожекторите ще бъдат насочени към New Holland и в ролята му на глобален лидер в използването на чиста енергия.“
 
Заедно с мощния трактор Т8, на щанда на New Holland ще бъдат изложени и редица други продукти – произведените за британския пазар серии Т6 и Т7, предпочитаният от животновъдните Т4, T4 Powerstar ™, моделите Т5 и тракторите TD5 с изцяло новия двигател Tier 4.
 
Към тези машини се добавя и гамата от луксозни елитни модели на телескопичния товарач на New Holland LM6.35 елит и LM7.42 елит. Изцяло с нов дизайн, те са част от новата серия тежкотоварни телехендлери с обхват от 6 до 9 метра, предлагащи подобрена производителност и комфорт. С товароподемност до 4200 кг и с максимална височина на повдигане от 9,1 м, гамата разполага с вътрешен дизайн и конструкция, които ще донесат предимства на средните и големи животновъди, както и при големи обработващи операции.
 
Силно впечатление със своята мощност и дизайн ще направи комбайнът CR10.90, настоящ притежател на рекорда за най-много пшеница, събрана за осем часа, с впечатляващия с 41-футов хедер. В допълнение, ще бъдат показани силажокомбайнът на New Holland, Roll-Belt балировачката и Big Baler .
 

New Holland ще представи широка гама от прецизни решения в земеделието, включително дисплеи и насоки за управление и телематични системи. Фермерите ще получат възможност да видят как ръководената от сателит система за прецизно управление на New Holland Precision Land Management (PLM) може да намали отпадъците, да увеличи печалбите и свободното време.
 
На щанда ще бъде предоставена най-добра подкрепа за клиента чрез професионално, надеждно и отзивчиво следпродажбено обслужване.

52363463463_530_01

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.