1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Демонстрации на тракторите АrmaTrac във Видинска област

Демонстрации на тракторите АrmaTrac във Видинска област

Кооперация Китка предлага изгодни условия за тяхното закупуване

В рамките на два демонстрационни дни Кооперация Китка ще представи турските трактори АrmaTrac във Видинска област. В землищата на четири населени места земеделските производители ще могат да се запознаят по-подробно с техническите възможности на машините, както и да ги тестват лично. Първите две демонстрации ще се проведат :

На 8 декември: от 9.30 ч. край с. Градец, и от 14.00 ч. – в с. Покрайна.

На 9 декемри тракторите АrmaTrac ще бъдат представени от 9.30 ч. край с. Воднянци, общ. Димово и от 14.00 ч. – в землището на гр. Димово.

Турските трактори АrmaTrac са здрави, маневрени и с универсално приложение. Те са в мощностния диапазон от 80 до 110 к.с. и се справят отлично при българските тежки почвени условия, а като съотношение цена-качество са позиционирани много добре на пазара.

Отделните им компоненти са произведени от водещи европейски фирми, което е гаранция за качество и дълъг експлоатационен живот. Тракторите АrmaTrac са оборудвани с такива мостове и гуми, че са подходящи и за работа в междуредие. Друго тяхно предимство е стандартното им оборудване с опции, които при другите производители се заплащат допълнително.

За удобство на своите клиенти Кооперация Китка предлага изгодна лизингова схема за закупуването на трактор Armatrac с първоначална вноска от 4 900 лв. без ДДС.

Повече информация за продуктите и брандовете, предлагани от Кооперация Китка, може да научите от www.kitka.bg и на тел. 0700 20 205

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.