1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Демонстрация на Кубота България и АГРО КГ в землището на Вълчедръм

Демонстрация на Кубота България и АГРО КГ в землището на Вълчедръм

Японско качество с изгодни финансови условия за есенната кампания

Кубота България и АГРО КГ съвместно организираха земеделско бутиково събитие в землището на Вълчедръм, Северозападна България, като демонстрираха най-новите селскостопански машини. Японската компания Кубота за България представи прикачен инвентар, включително иновативни машини за почвообработка, прецизни сеялки и пръскачки от серията XMS, издръжливи култиватори от серията TH и трактори от серията М с разнообразна мощност от 66 до 170 к.с.

kubota-valchedram

Тракторите на Кубота, произведени в Япония, се отличават с 5-годишна гаранция като стандартна опция. Това е изключително важно за земеделците, тъй като гарантира дълготрайността на машините, в които влагат своите инвестиции, обясни Семо Семков, продуктов мениджър за Кубота България.

Едно от основните предимства на японската техника е най-доброто съотношение между качество и цена. Предлагат се и много изгодни финансови условия за закупуване на тези машини, с лихва от едва 1,25% на годишна база.

Отличителната черта на представената навесна пръскачка XMS на Кубота е хидравличният контрол. Тя има основен резервоар с капацитет от 1 800 литра и може да бъде оборудвана с преден резервоар с вместимост от 1 100 литра. Машината е напълно съвместима с ISOBUS и може да бъде оборудвана с щанги, чиито размах варира от 12 до 30 метра, различен брой секции и други опции. Пръскачката е съвместима и с трактори с по-малка мощност и може да бъде оборудвана със сензори за автоматично нивелиране на щангата, както и със системата "дюза по дюза".

„Интересното тук е, че пръскачката е синхронизирана с трактор, оборудван с навигационна система Ag Leader за прецизно земеделие, която Кубота внедри на пазара през тази година", подчерта Станимир Ганев, продуктов мениджър за Кубота България.

Управителят на АГРО КГ Атанас Атанасов, допълни, че земеделците в региона проявяват голям интерес към тракторите и прикачния инвентар на Кубота. „Марката е хит в Северозападна България. Заводът-производител, здравината и издръжливостта на машините, отличното обслужване след гаранционния срок, многообразието от модели и разбира се, впечатляващият дизайн, създават възхищение", допълни Атанас Атанасов.

kubota-valchedram1

Сътрудничеството между Кубота България и АГРО КГ несъмнено донесе напредък в модернизирането на стопанствата и изгодни финансови условия за българските земеделци, които сега разполагат с новаторски решения за предстоящата есенна кампания. С обещанието за японско качество и гарантирана дълготрайност, бъдещето изглежда светло за земеделската общност във Вълчедръм и извън него.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.