1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Демонстрация на машини Deutz-Fahr, Versatile и Kockerling край гр. Камено

Демонстрация на машини Deutz-Fahr, Versatile и Kockerling край гр. Камено

Кооперация Обединение инвестира в техника от Ири Трейд

На впечатляваща демонстрация в землището на гр. Камено Иритрейд представи машините от брандовете Deutz-Fahr, Versatile и Kockerling.

Домакин на открития ден беше местната ЗКПУ Обединение - дългогодишен клиент на Иритрейд. В агропарка на кооперацията има повече от 10 машини, закупени от Иритрейд - трактори, комбайни и прикачен инвентар. Най-новата придобивка за стопанството е тракторът Deutz-Fahr 93 40 TTV.

Технологичният лидер в производството на машини за безоранна технология - Kockerling беше представен със стърнищен култиватор Vektor. Той е с работен захват 4,60 м., със 17 работни органа, които са с между 6 и 10 пъти по-висока издръжливост на износване от нормалните работни органи.

Другата звезда на демонстрацията е тракторът Versatile 365 - канадска машина, произведена за Европа и съгласно европейските стандарти. Сърцето й е двигател Cummins, с номинална мощност 365 к.с. и максимална - 400 к.с. Тракторът беше агрегатиран с дискова брана Kockerling с работен захват 8 м. Машината е с дискови работни органи, монтирани на необслужваеми лагери, осигуряващи дълга и безпроблемна работа.

Домакинът на демонстрацията - ЗКПУ Обединение в гр. Камено стопанисва около 13 хиляди дка земя. Отглеждат се стандартните култури - пшеница, ечемик, слънчоглед рапица, а за земеделските обработки се разчита на техниката, предлагана от Иритрейд.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.