1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Dipperfox – фрези за вертикално раздробяване на пънове и дънери

Dipperfox – фрези за вертикално раздробяване на пънове и дънери

Те са много по-ефективни, по-бързи, по-безшумни, по-екологични, по-безопасни за работа

Dipperfox е естонска компания, специализирана в разработването на уникални, патентовани и високотехнологични прикачни устройства за малки, средни и големи багери и товарачи, предназначени за вертикално раздробяване на пънове и дънери. Техниката на производителя е изключително подходяща за фирми, общини, предприятия и частни клиенти, които се занимават с горскостопанска дейност, земеделие, строителство, озеленяване, почистване на терени и др. Официален представител на марката за страната е Дипърфокс България ЕООД.

Фрезите за вертикално раздробяване на пънове и дънери Dipperfox притежават редица предимства в сравнение с други подобни машини. Трите модела, които в момента се предлагат на пазара, се отличават с това, че са много по-ефективни, по-бързи, по-безшумни, по-екологични, и не на последно място, по-безопасни за работа от останалите фрези за пънове. Ключов фактор за впечатляващата производителност на Dipperfox е патентованата технология, която автоматично регулира скоростта и мощността на фрезите в зависимост от твърдостта на пъновете, почвата или корените. Продуктите на Dipperfox са лесни за транспортиране, инсталиране и поддръжка, което спестява на клиентите време и средства.

Защо просто не изкопаете пъновете и дънерите, ако вече имате багер? Често чуваме този въпрос от хората, които се срещат за първи път с фрезите за вертикално раздробяване на пънове и дънери Dipperfox. Има много причини, поради които трябва да инвестирате в Dipperfox. Фрезоването на пънове и дънери с Dipperfox е супер ефективно (вертикалното фрезоване на 1 пън или дънер отнема средно около 20 секунди). След процеса не остават отпадъци (натрошеният материал може да се използва като тор за почвата, за мулчиране, ПДЧ и др.). При работа с Dipperfox значително се запазват и самите багери, а разходът на гориво е по-малък.


За повече информация: dipperfoxbg.com

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.