1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. „Дни на отворените врати“ в Интерагри България

„Дни на отворените врати“ в Интерагри България

Интерагри България се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти

Интерагри България е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката New Holland за България. С над 120 години традиции и доказано технологично превъзходство като носител на 3 поредни рекорда на Гинес, марката New Holland е добре познат и предпочетен бранд за земеделска техника, както в световен мащаб, така и в България. В стремежа си да предоставя качествени комплексни бизнес решения на своите клиенти, компанията представлява още добре познатите премиум марки за прикачен инвентар - Gregoire Besson, Kinze, Caffini, Agrojet, Cochet, Provitis.

Интерагри България се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти и партньори, като предлага интегрирани бизнес решения за земеделието с гарантирано висококвалифицирано обслужване.

В стремежа си да задоволи всяка индивидуална потребност, като отговори максимално на нуждите на своите киенти, Интерагри България демонстрира стремеж да стои близо до тях. Като част от тази стратегия миналата седмица се състояха поредица от открити събития „Дни на отворените врати“, на които компанията се срещна със своите клиенти, за да представи технологични новости и нововъведения, както и да обсъди въпроси, вълнуващи клиентите. „Дни на отворените врати“ бяха организирани в търговско-сервизните комплекси в градовете Русе, Стара Загора и Харманли, където освен среща с клиентите в неформална обстановка, бяха организирани и демонстрационни тестове на ключови модели на трактори и комбайни New Holland. Като комплимент от завода, в рамките на събитията бяха връчени официално и сертификати Harvest Masters, издадени специално от New Holland на ключови клиенти, закупили зърнокомбайни. Всеки гост получи и подарък ваучер за 35% отстъпка от оригинални резервни части New Holland, валидна до края на годината.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.