1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Дни на техниката 2019 на Булагро Машини в стопанството на Георги Таров

Дни на техниката 2019 на Булагро Машини в стопанството на Георги Таров

Компанията е основен партньор на земеделския производител

Основен доставчик на техника в стопанството на земеделския производител Георги Таров е фирма Булагро Машини. Като един от лоялните клиенти на Булагро Георги Таров традиционно е домакин на демонстрационните платформи на компанията. И тази година в рамките на инициативата Дни на техниката на полето край Вълчитрън се събраха земеделски стопани, които се запознаха с най-новите решения при почвообработката, сеитбата и торенето.

На полето беше показана дисковата брана Терадиск, както и мулчиращага сеялка Терасем С6, която изключително прецизно полага семето в земята, като се прави първична подготовка на почвеното легло. Постига се абсолютно равномерно поникване. Пьотингер дава двугодишна пълна гаранция за машините, продадени на българския пазар.

Гостите на полския ден видяха и флагмана на датския производител Харди - самоходната пръскачка Алфа Ево, която е със специална система за изпръскване.

Булагро Машини показа още 12-редов сгъваем хедер на Доминьони със сечка за царевица, балировачка на италианската компания Маскар и култиваторите на Айнбьок.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.