1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Два нови бранда ще покаже УНИВЕРСАЛ-НВГ ООД на БАТА АГРО Есен 2016

Два нови бранда ще покаже УНИВЕРСАЛ-НВГ ООД на БАТА АГРО Есен 2016

Заповядайте от 30 август до 3 септември на щанд номер W 29

На предстоящото изложение БАТА АГРО Есен 2016 в Стара Загора от 30 август до 3 септември на щанд номер W 29. Универсал-НВГ ще представи както познатите марки земеделски машини инвентар и технологии за прецизно земеделие, така и три нови бранда, с които ще разшири своето портфолио през 2016 година.

Първият нов бранд е EUROTECHNICS AGRI - френски холдинг, създаден от сливането на добре познатите на световния пазар за почвообработваща техника марки JEAN DE BRU и GOIZIN. Плуговете, дисковите брани и стърнищните продълбочители гарантират бързина, качество и изключително висока производителност, при нисък разход за гориво.

Вторият бранд в портфолиото на УНИВЕРСАЛ-НВГ ще е изключително интересен за посетителите от животновъдния сектор. Италианската компания ENOROSSI е специализирана в производството на дискови и барабанни косачки, машини за събиране и обръщане на сено, балопреси, тороразхвърлящи ремаркета, миксери, цистерни за течни торове и други. Високата производителност, здравата изработка на конструкцията и ниските разходи за поддръжка отреждат на италианския производител една от челните позиции на световния пазар.

Акцент ще бъде поставен и върху новия модел на самоходната пръскачка GRIM GT7, която се отличава с новия 6-цилиндров двигател IVECO FPT NEF 6.800 cc Turbo Intercooler, с мощност 170 к.с.

На изложението ще бъдат показани още и добре познатите на българския пазар терминали и системи за автоматично управление MULLER ELEKTRONIK, култиваторите POTILA, дисковите брани BRIX TWINN PACK, шредерите TIERRE, помпите пръскачки COMEТ, немските дюзи LECHLER и др.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.