1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Два нови трактора с предавателна кутия Dyna-4 допълват глобалната серия MF 5700 на Massey Ferguson

Два нови трактора с предавателна кутия Dyna-4 допълват глобалната серия MF 5700 на Massey Ferguson

Дебютът им е на Agritechnica 2017 в Хановер

Massey Ferguson, световна марка на AGCO, разширява и обогатява привлекателната си, разтърсваща глобална серия трактори MF 5700 с лансирането на два нови,3-цилиндрови модели с мощност 85 к.с. и 95 к.с., които идват стандартно с реномираната предавателна кутия Dyna-4 плюс опцията кабина с окачване.

Двете нови допълнения, които правят дебюта си на Agritechnica 2017 в Хановер на 12-18 ноември 2017 г., са произведени върху по-голямо шаси, сходно с това на съществуващата глобална серия MF 5700. Оборудвани с новата, подобряваща производителността предавателна кутия Dyna-4 и опцията кабина с окачване, те предлагат по-голям избор и по-високи спецификации за тези, търсещи модерен, здрав, трудолюбив трактор с мощност 85 к.с. до 95 к.с.

„Тези нови 3-цилиндрови трактори от серия 5700 ще привлекат широк спектър земеделци, търсещи допълнителна производителност и гъвкавост – особено за работа в нивата“, каза Кембъл Скот, директор, Маркетинг в Massey Ferguson за Европа и Близкия Изток.
„Новите функции, заедно с наскоро въведената опция Visio Roof, още повече подобряват способността им за работа с челен товарач. И накрая, реномираната Dyna-4, с четири превключвания в движение, добавя водещ за класа контрол за тези здрави и евтини „работни коне“.

Двете нови, трицилиндрови серии Massey Ferguson MF 5700 рафинират модерния, опростен дизайн на глобалната серия с добавянето на реномираната предавателна кутия Dyna-4 полу-powershift, както и опцията за добавено комфортно окачване на кабината.

Dyna-4 е високоефективна предавателна кутия, която осигурява водещо в класа, опростено и удобно управление на 16 предавки на преден и 16 на заден ход, с четири предавки Dynashift (превключване при пълна мощност и под товар) в четири обхвата. Пълзящата предавка е опция.

С четири превключвеми по време на движение предавки Dynashift във всеки обхват, тя предлага върховна лекота на употреба с левия лост за управление на мощността Power Control и монтираният на конзолата T-образен лост.
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.