1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. EIMA International: от 12 до 16 ноември в Болоня, Италия

EIMA International: от 12 до 16 ноември в Болоня, Италия

По-голям брой на компаниите, произвеждащи части за земеделско оборудване

Производители на земеделско оборудване от цял свят се подготвят за изложението EIMA International, за да предложат най-добрите технологии за селското стопанство и селските райони.

Специализираният салон за части, EIMA Components, се радва на рекорден интерес – в него вече са регистрирани 800 компании, като има още желаещи, които са включени в списъка на чакащите. Изданието от 2012 г. привлече 760 производители.

Масимо Голдони, президент на FederUnacoma, каза: „От общо 1800 изложители в бранша, които участват в EIMA International, ще имаме почти 800 в сектора за производство на части. Това е индикация за важността на този сегмент.“

Марко Ачерби, отговорен за организацията на събитията във FederUnacoma, продължи: „Нещо повече, частите са основен фактор за иновациите в сектора на машиностроенето и успехът на EIMA Components потвърждава начина, по който секторът е обучил професионалните оператори, интересуващи се от всичко, което може да подобри производителността, надеждността и безопасността на машините и употребата на земеделско оборудване и всички дейности, касаещи поддържането на селските райони.“

Тази година салонът ще включва експозиционна площ от повече от 40 000 m², 13% по-голяма от пространството, определено за издание 2012. Сред страните с най-големи представителства Италия ще претендира за престижната роля в международната панорама за сектора заедно с тези със силни индустриални традиции, включително САЩ, Германия, Франция и Обединеното кралство. Салонът също ще събере наскоро индустриализирани страни като Китай, Индия и Турция, като всички те целят да разширят своята дейност на международните пазари, като доставят резервни части и аксесоари, произведени за крайните потребители.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.