1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Екологични устройства за насипни товари от Алмонд

Екологични устройства за насипни товари от Алмонд

Безопасност и чиста околна среда в един продукт!

Изпускателните устройства (улеи, накрайници) Cimbria Moduflex са предназначени за безпрахово разтоварване или натоварване на сухи материали в насипно състояние в т.ч.  зърно, брашно, смески и др. продукти в земеделието.

Накрайниците за натоварване, могат да бъдат използвани за товарни автомобили, цистерни, открити и закрити железопътни вагони, контейнери, кораби и др. Могат да бъдат доставени с усилена конструкция, в зависимост от изискванията на клиента за работа в тежки условия, дълготрайност и висока производителност. Производствената продуктова програма обхваща всички отрасли боравещи със сухи насипни товари, като селскостопански продукти, промишлени стоки и суровини.

Устройствата могат да бъдат доставени с интегрирана напълно самостоятелна система за филтриране, или за свързване към външен филтър.

Уникалната модулна конструкция осигурява оперативност, лесна експлоатация и висока технологична и техническа надеждност. Всички устройства за товарене се съпровождат с необходимата документация и са напълно тествани преди доставката.

Капацитетът е в диапазона 150-700 m³/ч за стандартните улеи и 250-2800 m³/ч за улеи за товарене на кораби.

Използването на екологичните устройства за насипни товари Cimbria Moduflex са неразделна част от мерките по опазване на чистотата на околната среда и показател за нивото на провеждане на съответните практики.

За повече информация: www.almondbg.eu

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.