1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Ексклузивни предложения от Kubota на БАТА АГРО Есен

Ексклузивни предложения от Kubota на БАТА АГРО Есен

Най-новата гама трактори от серия М 7001 с мощност до 170 к.с.

Феновете на японските технологии ще видят най-новата гама трактори от серия М 7001 с мощност до 170 к.с., които са с гаранция 3 години. Ще бъдат представени два нови модела от серия М 7001, след като моделът М7171 направи фурор на пролетното издане на БАТА АГРО.

Двигателят Кubota разполага с най-новите технологии – Common Rail, SCR и DEF, които осигуряват по-голяма ефективност, по-добра икономия на гориво и по-малко шум. Когато е необходима по-голяма мощност за кратки периоди, функцията Power Boost на M7001 и двигателят веднага осигуряват повече мощност, която да ви позволи да довършите започнатата работа.

Тракторите Kubota отлично се съчетават с богата гама от прикачен инвентар, също производство на японската компания. Това са сеялки, торачки и разнообразни машини за обработка на почвата. Те са надеждни и здрави, създадени за работа в тежки условия.
На изложението ще бъде представена и най-новата прикачна дискова брана на Kubota, която е за първи път в България.

Редом с нея, посетителите ще се докоснат и до редица други машини, които успешно вече работят у нас.

Това са торачките от серия DSC, DSM и DSX-W Geo, като последната стана хит през изтеклите месеци. Компактни дискови брани, стърнищни и предсеитбени култиватори, сеялки за пролетници и есенници, както и плугове ще блестят в оранжево на летище Стара Загора за БАТА АГРО 2016 Есен!

Очаква се в следващите месеци фирма КББГ да представи и други новости, които ще разнообразят богатата гама от прикачен инвентар.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.