1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Ексклузивно за гостите на БАТА АГРО – дебют на трактор Kubota от най-новата серия М7001

Ексклузивно за гостите на БАТА АГРО – дебют на трактор Kubota от най-новата серия М7001

Заповядайте на щанда на фирма КББГ, за да видите първи най-мощния трактор на японската компания

На третия ден от изложението БАТА АГРО Есен 2015 гостите имат уникалния шанс да се докоснат до най-новия трактор Kubota до 170 к.с., произведен в завод на компанията в Европа. Моделът е М7171 Premium. Това е най-високопроизводителният, най-мощният трактор на японската компания Kubota. Показан е на щанда на официалния вносител на бранда – фирма КББГ, където посетителите могат да видят за първи път и оранжев прикачен инвентар Kubota.

Какво е характерно за новия модел?

Двигателят Кubota разполага с най-новите технологии – Common Rail, SCR и DEF, които осигуряват по-голяма ефективност, по-добра икономия на гориво и по-малко шум.
Когато е необходима по-голяма мощност за кратки периоди, функцията Power Boost на M7001 и двигателят веднага осигуряват повече мощност, която да ви позволи да довършите започнатата работа.

Тракторът е оборудван с безстепенна трансмисия К-VT, осигуряваща почти безкраен брой предни и задни скорости, което позволява да работите с оптимална скорост при всеки вид 20150910_100116_300дейност. При серията M7001 се вгражда също и добре познатата, надеждна и оригинална трансмисия на Кubota Powershift.

M7001 е проектиран да осигурява изключително високи нива на маневреност и контрол. Активното предно окачване на M7001 гарантира по-комфортно пътуване, както и стабилна и прецизна работа. Суперхидравликата ви осигурява гъвкавост и мощност при работа. 4-степенното независимо PTO на Kubota ви позволява да работите с разнообразен инвентар. Навесната система осигурява товароподемност от 9000 кг и лесно се справя при работа с тежки приспособления.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.