1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Eкслузивни предложения от Анимекс на БАТА АГРО 2014

Eкслузивни предложения от Анимекс на БАТА АГРО 2014

Фирмата е компания-благодетел с дарения за УНИЦЕФ

Ударно участие отбелязва фирма Анимекс на тазгодишното издание на БАТА АГРО. Традиционно компанията залага на водещите си брандове. Сред тях е доказалият се в световен мащаб прикачен инвентар на Lemken- плугове, дискови брани, култиватори и др, с който фермерите могат да извършват земеделските си обработки бързо и качествено. Силно представяне прави и друг бранд на Анимекс - Agrisem.

Наред с вече утвърдените и популярни сред фермерите машини, на БАТА АГРО 2014 посетителите могат да видят премиерата на уникалната прикачна машина Maximulch serie 3, която представлява хибрид между стърнищен култиватор и продълбочител, и е истинска иновация в бранша, посрещната със силен интерес от земеделските производители. Друго ексклузивно предложение от  Agrisem е нова дискова брана Disc-O-Mulch Gold.

Достойно представяне има и италианският производител на машини от така наречената зелена линия - Feraboli. Новост тук е прикачният силажокомбайн, модел 946 - незаменим помощник на животновъдите. Представена е и балопреса за кръгли бали на Feraboli.

От тази година Анимекс е компания-благодетел и прави месечни дарения на УНИЦЕФ за 2014 и 2015 г. С всеки закупен трактор фирмата дарява от името на купувача определена сума от стойността на машината, срещу което клиентът получава от УНИЦЕФ специален сертификат с уникален номер и благодарствено писмо. Специална сметка за дарения Анимекс е разкрила и за своите служители.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.