1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Елтрак България представя гамата Caterpillar на Бата Агро 2017

Елтрак България представя гамата Caterpillar на Бата Агро 2017

В годината на 25-ти юбилей компанията с премиери на редица продукти

Елтрак България е неизменен участник на международното селскостопанско изложение Бата Агро и тази година. Откакто изложението се прави компанията участва винаги. Станимир Станев, търговски директор в Елтрак България представи премиерите тази пролет. Основен акцент на компанията е 10-метровият телескопичен манипулатор Caterpillar. Освен гамата телескопични товарачи, познати на българските земеделци компанията набляга и на компактни товарачи и мини челни товарачи. На щанда в Стара Загора може да се види компактен товарач CAT 279 D, оборудван с храсторез. През тази година машината безспорно е хит сред земеделските производители, поради масовото използване в почистването на пасища. Експертът допълва, че така оборудвана машината е една от най-производителните на пазара. Подбран е модел с допълнително увеличено хидравлично налягане и увеличен хидравличен поток. Елтрак България традиционно много добре продава и комбиниран багер товарач CAT. Машината се използва ежедневно в земеделските дейности. Не на последно място е представен и хидравличен колесен багер, използван широко сред производителите на ориз и тези, ползващи поливно земеделие.

Наблегнато е и на представителството на бранда Perkins, който задвижва голяма част от машините в селското стопанство: трактори, комбайни и други машини. Традиционното участие на компанията в изложението включва и мили челните товарачи, работещи с храсторези за почистване на пасища, и ко-генераторите, които работят на биогаз.

Станимир Станев допълни, че компанията предлага гаранционно и следгаранционно обслужване, доставка на резервни части и обслужване при клиента. Сервизните специалисти са обучени по стандартите на Caterpillar и оборудвани с инструменти, които са от ключово значение за навременната доставка.

Автор: Мирела Спасова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.