1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Фестивалът Гластънбъри започна с помощта на New Holland

Фестивалът Гластънбъри започна с помощта на New Holland

Машините помогнаха за създаването на един незабравим уикенд за хиляди музикални фенове

Ритъмът на двигателите на тракторите New Holland помогна да започне световно известният музикален фестивал Гластънбъри тази година. Комплект от 8 машини е бил даден под наем за 12 седмици от дилъра на New Holland T.H. White, на мандрата Somerset, собственост на Майкъл Ийвис, която всяка година е домакин на събитието.

Допълнителните трактори на New Holland се присъединяват към фестивала, организиран от г-н Ийвис, всяка година, доставени чрез ферибот около малкия град, който всяка година посреща световни музикални имена и около 200 000 посетители.

Всички доставени трактори от T. H. White са били докарани с конвой от депото във Фроум. Осемте трактора са много подвижни и надеждни от серията Т5: седем Т5.105s и един Т5.115.
Но тази година г-н Ийвис също купил колекция от 5 нови трактора New Holland от T.H. White, които освен за фестивала, ще служат и за работа във фермата му.

Три са T7.235s оборудвани с безстепенната трансмисия Auto Command™
, която дава един безкраен избор от скорости, за да се направи лесно най-добрият избор за всяко едно работно място.
Един от тях също е снабден със сателитно навигационната система Precision Management Land.
Другите два трактора на New Holland са Т6.160, също с Auto Command™, и последният е 3040 Boomer. Бен Уилкокс, мениджър продажби в дилъра T.H. White, не само участваше в доставката на тракторите – той също беше част от феновете на музикалния фестивал.
Той каза: „Страхотно е да участвам в такова събитие и през годините T. H. White, New Holland и Майкъл Ийвис си партнираме страхотно.”

Регионалният мениджър продажби на New Holland Анди Саймс заяви: „Истинска тръпка е да видим нашите машини New Holland да поемат такава отговорна работа за подкрепата на световно известно събитие като Гластънбъри. Всяка година имаме предизвикателства, за които сините трактори помагат да се преодолеят. Тяхната технология и надеждност им помага да преминат през всяка трудност и сега ще помогнат за създаването на един незабравим уикенд за хиляди музикални фенове.“

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.